LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novčana sredstva

Objavljen prijedlog dobitnika sredstava za provođenje studentskih projekata u Splitu

Svakome od tri područja splitskog sveučilišta namijenjeno je nešto više od 200 000 kn za provođenje studentskih projekata.

Svakome od tri područja splitskog sveučilišta namijenjeno je nešto više od 200 000 kn za provođenje studentskih projekata.

Sveučilište u Splitu objavilo je dokument u kojemu se nalazi prijedlog dobitnika sredstava za provođenje studentskih projekata ostvarenih od upisnina studenata. 

Sredstva će se dodjeljivati za projekte podijeljene u tri kategorije: područje kulture, umjetnosti i sveučilišnih medija, područje sportskih aktivnosti te područje znanosti i tehnologije. Za svako od područja planirano je oko 227 000 kuna, što je oko 380 000 kn manje od traženog iznosa u području kulture, umjetnosti i sveučilišnih medija jer 11 projekata nije ostvarilo pravo ni na kakva sredstva.

U drugom području dva projekta nisu dobila nikakva sredstva, a namijenjeno im je oko 180 000 kuna manje. U trećem području jedan projekt nije dobio sredstva i dodijeljeno im je oko 100 000 manje od traženog iznosa.

Prijedlog raspodjele donijelo je Glavno povjerenstvo, a možete ga pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH