LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Medicinski fakultet

Objavljen natječaj za vojne liječnike, evo kako se prijaviti

Ministarstvo obrane objavilo je natječaje za doktore medicine, liječnike, neposredno nakon završetka fakulteta, kao i specijaliste različitih struka.

Ministarstvo obrane objavilo je natječaje za doktore medicine, liječnike, neposredno nakon završetka fakulteta, kao i specijaliste različitih struka.

Vojni liječnici rade u dinamičnom radnom okruženju, a uz izazove rada u različitim vremenskim i terenskim uvjetima, pruža im se mogućnost trajne medicinske izobrazbe. Liječnici rijetko nose oružje i u većini slučajeva nalaze se u prostoru bojišta koje pruža potporu, stoji na stranicama Medicinskog fakulteta u Zagrebu.

Spoznaje stečene kroz terenski rad od neprocjenjive su vrijednosti za medicinu. Osim što predstavljaju temelj oblikovanja vojne medicinske doktrine, danas, više nego ikad, pružaju saznanja za organizaciju zdravstvene skrbi u izvanrednim uvjetima, prirodnim i ekološkim katastrofama, mirotvornim i humanitarnim misijama, akcijama traženja i spašavanja. Pandemija COVID-19, preživljeni potresi i poplave još jednom su naglasili važnost, nužnost i korisnost vojnog medicinskog poziva.

Ministarstvo obrane nudi poticajne uvjete zapošljavanja, jasan vertikalan profesionalan razvoj te stjecanje golemog medicinskog i životnog iskustva u Republici Hrvatskoj, ali i u međunarodnim misijama i operacijama u kojima sudjeluje Hrvatska vojska.

U skladu sa potrebama Oružanih snaga RH, Ministarstvo obrane objavilo je natječaje za doktore medicine, liječnike, neposredno nakon završetka fakulteta, kao i specijaliste različitih struka.

Natječaj je otvoren do 10. kolovoza 2022., a sve detalje možete pronaći ovdje.
FOTO: PIXABAY.COM