LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Šibenik

Novootvoreni studentski dom privremeno funkcionira kao hostel

Sve sobe opremljene su novim udobnim krevetima, posteljinom, ručnicima, klimatizirane su, imaju minikuhinju, a većina njih i vlastitu kupaonicu te pogled na more.

Sve sobe opremljene su novim udobnim krevetima, posteljinom, ručnicima, klimatizirane su, imaju minikuhinju, a većina njih i vlastitu kupaonicu te pogled na more.

Već smo pisali o novoizgrađenom domu s 332 ležaja, najvrjednijem infrastrukturnom projektu u Šibensko-kninskoj županiji. Do sada je u Šibeniku postojao samo SD Šibenik s kapacitetom smještaja za tek 74 studenta, stoga je novi studentski dom Palacin znatno pridonio kvaliteti studiranja u tom gradu.

Sada je na stranici Studentskog centra Šibenik objavljeno da privremeno funkcionira kao hostel s ukupno 174 sobe, od kojih je 26 jednokrevetnih, 138 dvokrevetnih i 10 trokrevetnih soba.
 

Sve sobe opremljene su novim udobnim krevetima, posteljinom, ručnicima, klimatizirane su, imaju mini kuhinju, a većina njih i vlastitu kupaonicu te pogled na more. Parking u okviru objekta je besplatan kao i internet  u cijelom domu, a na raspolaganju je i praonica rublja uz nadoplatu. Zbog svojih kapaciteta,  osim prihvata individualnih dolazaka, dom pruža mogućnost idealnog smještaja za grupe po povoljnim cijenama. Bez obzira radi li se o školskim izletima, sportskim timovima, kulturnim grupama ili drugim vrstama grupnih putovanja, u ponudi je smještaj uz posebne grupne popuste.


Dom je svečano otvoren početkom srpnja, a na otvorenju je prisustvovao, uz predstavnike grada i županije, i predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Foto: SC Šibenik

Službeni cjenik dostupan je na stranicama Studentskog centra Šibenik, a za sve upite, ponude i rezervacije možete kontaktirati službu smještaja na smjestaj@scsi.hr.
FOTO: STUDENTSKI CENTAR ŠIBENIK