LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
183. po redu

Novo izdanje seminara Europskog udruženja agrarnih ekonomista (EAAE)

Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu najavljuje 183. seminar Europskog udruženja agrarnih ekonomista (EAAE), koji će se održati 8. i 9. rujna u Zagrebu.

Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu najavljuje 183. seminar Europskog udruženja agrarnih ekonomista (EAAE), koji će se održati 8. i 9. rujna u Zagrebu.

Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu najavljuje 183. seminar Europskog udruženja agrarnih ekonomista (EAAE), koji će se održati 8. i 9. rujna u Zagrebu. Pod nazivom Experimental and Behavioural Economics Research in Agri-Food and the Environment ovaj je znanstveni skup organiziran u okviru projekta AgriFoodBoost (AgriFoodBoost –  Boosting Excellence in Experimental Research for Agri-Food Economics and Management, br. 952303) koji financira EU.

Seminar će otvoriti prostor za raspravu i razmjenu znanja između mladih i starijih istraživača, a neke od tema su: eksperimentalne studije o ponašanju i preferencijama te percepciji vrijednosti kod potrošača hrane; odnos poljoprivrednika prema ekonomskim poticajima i sankcijama; laboratorijski pokusi, eksperimentalne studije u laboratoriju, terenski pokusi; Replikacije registriranih/objavljenih eksperimenata u poljoprivredno-prehrambenoj i ekološkoj ekonomiji i marketingu i druge.

Suorganizatori seminara su Hrvatsko agroekonomsko društvo (HAED) i Agronomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu. Događaj podržavaju i Croatia osiguranje, Turistička zajednica Grada Zagreba te Ministarstvo poljoprivrede.

Više detalja nalazi se na stranici događanja.

FOTO: UNSPLASH