LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Zagrebu

”Novi način upisa uzrokovao paniku i nezadovoljstvo među studentima EFZG-a”

Uslijed učestalih upita od strane studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu vezano za upise u novu akademsku godinu, reagirao je Studentski zbor.

Uslijed učestalih upita od strane studenata Ekonomskog fakulteta u Zagrebu vezano za upise u novu akademsku godinu, reagirao je Studentski zbor.

Prenosimo obavijest Studentskog zbora Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a uslijed učestalih upita od strane studenata istog fakulteta vezano za upise u novu akademsku godinu.

Dragi kolegice i kolege, razumijemo da je novi način upisa uzrokovao paniku i nezadovoljstvo među studentima EFZG-a.
U komunikaciji smo s Upravom Fakulteta, čitamo sve vaše poruke i komentare i ažurno ćemo vas obavještavati o situaciji. 

Vaš Studentski zbor sastavljenje  od studenata koji također upisuju smjerove i izborne kolegije i svaka odluka Fakulteta jednako utječe na sve nas. Zbog toga vas obavještavamo još jednom da nema potrebe za panikom, mjesta nisu popunjena i nema potrebe za obeshrabrivanjem.

Pojavile su se razne netočne informacije o popunjenosti smjerova. Morate imati na umu da broj osoba u WhatsApp grupama za određeni smjer ili izborni kolegij nikako nije mjerilo popunjenosti

Također, molimo vas da se ne oslanjate na razne dezinformacije i komentare po grupama. Ponavljamo, svaku novu (provjerenu) vijest ćemo podijeliti s vama te sve bitne informacije možete pratiti na našim društvenim mrežama.

Konačne rang liste biti će objavljene na stranicama Fakulteta u ponedjeljak, 12. rujna 2022. godine.

Više informacija o popunjenosti smjerova možete naći na našoj prošloj objavi: https://bit.ly/Objava_SZ.

S vama ćemo uvijek biti otvoreni, što znači da ćemo dijeliti i dobre i one lošije vijesti. U ovom slučaju stvarno nema potrebe za negativom.

Želimo vam puno sreće na ispitnim rokovima! 

Vaši kolege i kolegice iz Studentskog zbora

Za više informacija, svakako se informirajte na službenim stranicama Fakulteta te na Facebook stranici Studentskog zbora.
FOTO: FOTO: IVAN PERKOV/STUDENTSKI.HR