LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UNIC

Novi međunarodni magistarski program „Redizajniranje postindustrijskog grada”

Studentima, istraživačima i profesorima bit će omogućena nesmetana mobilnost bez obzira na njihovo socioekonomsko stanje i kulturno podrijetlo.

Studentima, istraživačima i profesorima bit će omogućena nesmetana mobilnost bez obzira na njihovo socioekonomsko stanje i kulturno podrijetlo.

Produžen je rok za prijave na novi međunarodni magistarski program, Redizajniranje postindustrijskog grada (RePIC). Zainteresirani se mogu prijaviti do 31. kolovoza 2023. godine.
 

Pozivamo buduće urbane mislioce koji su znatiželjni i zainteresirani za to kako možemo revitalizirati postindustrijske gradove da se pridruže Europskom magisteriju znanosti koji je razvilo 8 sveučilišta svjetske klase u okviru UNIC-a. Sveobuhvatni dvogodišnji studijski program sa 120 ECTS-a, koji se u potpunosti izvodi na engleskom jeziku i uz prilagođenu obaveznu mobilnost između sveučilišnih kampusa koji sudjeluju.  stoji na stranici UNIC-a.


Ovaj međusveučilišni poslijediplomski program odvija se na osam različitih sveučilišta: u Njemačkoj (Sveučilište Ruhr u Bochumu), Irskoj (Sveučilište u Corku), Španjolskoj (Sveučilište Deusto u Bilbaou), Nizozemskoj (Erasmus sveučilište u Rotterdamu), Turskoj (Koç sveučilište u Istanbulu), Belgiji (Sveučilište u Liègeu), Finskoj (Sveučilište u Oulu ) i Hrvatskoj (Sveučilište u Zagrebu).

Koordinator UNIC saveza je Erasmus sveučilište u Rotterdamu, a koordinator projekta na razini Sveučilišta u Zagrebu je Pravni fakultet. Erasmus Mundus združeni studij (EMJM) namijenjen je svima koji žele naučiti kreativno rješavati izazove postindustrijskih gradova i njihovih stanovnika. Više informacija možete pronaći ovdje.

FOTO: UNSPLASH, ILUSTRACIJA