LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Projekt Financijskog kluba

Nova epizoda podcasta „Shegrt”: Kako se probiti na tržištu rada i ostati na vrhu

Podcast „Shegrt” nastavlja s emitiranjem novih epizoda koje će motivirati, educirati i inspirirati studente da maksimalno iskoriste svoje vrijeme na fakultetu i pripreme se za uspješnu karijeru.

Podcast „Shegrt” nastavlja s emitiranjem novih epizoda koje će motivirati, educirati i inspirirati studente da maksimalno iskoriste svoje vrijeme na fakultetu i pripreme se za uspješnu karijeru.

Podcast Shegrt, najnoviji je projekt studentske udruge Financijski klub Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, a nastoji približiti studentima tržište rada i važnost izvannastavnih aktivnosti. Cilj je motivirati i ohrabriti mlade da se uključe u dodatne edukacije i razvijaju svoje vještine kako bi se lakše snašli u profesionalnom svijetu.

Najnovija epizoda podcasta Shegrt ugostila je Tamasa Nagya, zaposlenika Erste banke, koji je s gledateljima podijelio svoja iskustva i izazove s kojima se susreo tijekom karijere.

Što biste dali da ste znali ove stvari o financijama kao brucoš?


U razgovoru, Tamas je istaknuo razlike između privatnog i bankarskog sektora, naglašavajući kako je banka moderan poslodavac koji razumije potrebe mladih profesionalaca. Govorio je o svojem poslovnom putu koji je započeo u vrijeme gospodarske krize te kako je uspio preokrenuti izazove u prilike za profesionalni rast.

Posebno je naglasio važnost financijske pismenosti i digitalizacije kao ključnih faktora za uspješno ulaganje. Tamas je podijelio savjete za mlade investitore, razbijajući mitove o potrebi velikih početnih sredstava za investiranje.

Savjeti za studente: kako upravljati financijama tijekom studiranja


 

„Nema besplatnog ručka”, izjavio je, ističući važnost jasnih ciljeva i dosljednosti u ulaganju kao temelje za postizanje uspjeha, ne samo u materijalnom, već i u osobnom smislu.


Kroz ovaj inspirativni razgovor, Tamas je gledateljima pružio vrijedne uvide o tome kako izgraditi uspješnu karijeru unatoč izazovima te kako pronaći balans između profesionalnog i osobnog života. Cijeli razgovor s Tamasom Nagyjem možete pogledati na YouTube kanalu, a više informacija o podcastu potražite na službenoj stranici.

Završena je Međunarodna ekonomska olimpijada 2024., a privukla je mlade iz čak 50 zemalja



IZVOR: FINANCIJSKI KLUB
FOTO: SCREENSHOT YOUTUBE, SHEGRT PODCAST