LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za mlade

Nezaposlene mlade osobe imaju priliku besplatno pohađati programe prekvalifikacije

Nudi se učenje stranih jezika, edukacije za sportske trenere, web developere, voditelje EU projekata...

Nudi se učenje stranih jezika, edukacije za sportske trenere, web developere, voditelje EU projekata...

Amigdala – Centar za psihološku podršku u sklopu projekta Nove mogućnosti za tebe! nudi besplatne programe prekvalifikacije mladim nezaposlenim osobama do 30 godina. 

Naime, mladi imaju priliko za besplatno pohađanje verificiranog programa po vlastitom izboru (npr. autoškolu, školu stranih jezika, edukaciju za instruktore raznih rekreativnih programa, kozmetičara, pedikera i još mnogo drugih). 

Konkretno, obrazovni programi koje nude u ovom projektu su programi učenja stranih jezika i programi autoškola te drugi programi obrazovanja odraslih, kao što su programi obrazovanja za sportske trenere, poslove u kozmetici, graditeljstvu, voditelje EU projekata, računovođe ili web developere, programi osposobljavanja za rad u nekom novom zanimanju ili programi usavršavanja u postojećem zanimanju, zatim prekvalifikacije za drugo zanimanje i slično.

– Navedene programe obrazovanja izvode ustanove registrirane za djelatnost obrazovanja odraslih, a mi smo tu da Vas povežemo s njima i platimo Vam program koji odaberete. Osim plaćanja programa ili škole, osigurat ćemo Vam i pokrivanje neophodnih putnih troškova. – poručuju iz Amigdale.

Nudi se i individualno karijerno savjetovanje uz kontinuiranu podršku mentora koje uključuje razgovor o vašim vještinama, preferencijama i interesima. 

Mladi imaju priliku sudjelovati i u psihoedukativnim radionicama s ciljem razvijanja tzv. mekih vještina, kao i raznim sportskim i umjetničkim aktivnostima. Svi koji su zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti preko obrasca, a svakako preporučamo i da proučite stranice Centra.

FOTO: PIXABAY