LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
U potrazi za nepoznatim perverznjakom

Nepoznata osoba unosi strah među studentice

Nepoznati manijak napao je u noći s ponedjeljka na utorak stanarku Studentskog doma Stjepan Radić. Priča se brzo proširila i ispostavilo se da to nije izoliran slučaj.

Nepoznati manijak napao je u noći s ponedjeljka na utorak stanarku Studentskog doma Stjepan Radić. Priča se brzo proširila i ispostavilo se da to nije izoliran slučaj.

Stanarka Studentskog doma Stjepan Radić doživjela je u noći s ponedjeljka na utorak traumatično iskustvo.

Nepoznati muškarac napao ju je oko 3:30, a ona mu je zaprijetila da će zvati policiju. Muškarac je, navodno, psihički zlostavljao djevojku, pokazujući joj svoje intimne dijelove. 

Ova se priča pojavila u utorak ujutro na Facebook stranici Studentskog doma Stjepan Radić.

Ubrzo su u komentarima druge djevojke podijelile svoja traumatična iskustva s egzibicionistom, koji je i njih na sličan način napastvovao.

Riječ je o muškarcu starom 35-40 godina, visokom oko 170 centimetara. Najčešće je viđen u mraku, ali su svjedoci uspjeli prepoznati da nosi raskopčane traperice i crnu ili sivu jaknu. Sve djevojke koje su ga prepoznale zvale su policiju i zaštitare, ali osoba još nije pronađena.

Osim u Studentskom domu Stjepan Radić, viđen je u tramvajima, na Jarunu, kod Ekonomskog fakulteta, u Studentskom domu Cvjetno naselje i u blizini Studentskog centra. 

Iz njegovog kretanja i pogleda može se zaključiti da nešto s njim nije u redu, potvrdile su djevojke koje su ga vidjele. Teorija psihologije kaže nam upravo to – radi se o egzibiconistu.

Egzibicionist je u teoriji psihički poremećena osoba kojoj je najveće uzbuđenje prestrašiti i uznemiriti drugu osobu pokazivanjem svojih intimnih organa. Takvom psihopatu nije cilj fizički povrijediti osobu ili ju opljačkati. Bitno mu je da ga se osoba (najčešće žena) boji i kad to postigne, ostvario je svoj cilj. Iako žrtva nije fizički povrijeđena, iskustvo je traumatično.

Ovim putem želimo još jednom naglasiti da je riječ o bolesniku u pravom smislu riječi te želimo pozvati mnogobrojne stanovnike doma na Savi da ne idu u nasilni osvetnički pohod, nego da pokušaju pronaći način da se egzibicionist na miran način udalji od njihovog doma i pošalje na liječenje.

Za sve informacije koje imate o ovom slučaju – ako ste slučajno naletjeli na ovog egzibicionista ili ga možete opisati – možete se pridružiti Facebook grupi „Perverznjak sa Save″ i pomoći da ga se konačno makne s ulice.

FOTO: MAJA ČIRJAK/STUDENTSKI.HR