LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade

Ne znate kako se prijaviti za stipendije Grada Zagreba? Evo gdje i kako možete potražiti pomoć

Svi kandidati i njihovi roditelji ili skrbnici koji se suočavaju s tehničkim problemima prilikom prijave mogu posjetiti navedene lokacije i zatražiti pomoć djelatnika.

Svi kandidati i njihovi roditelji ili skrbnici koji se suočavaju s tehničkim problemima prilikom prijave mogu posjetiti navedene lokacije i zatražiti pomoć djelatnika.

Grad Zagreb raspisao je natječaj za stipendije, omogućujući prijave isključivo putem internetskog portala ePisarnica, gdje je dostupna opcija e-Stipendije. Upute za online prijavu dostupne su u video obliku, a dodatne informacije moguće je dobiti putem e-mail adrese stipendije@zagreb.hr. Za tehničku podršku, kandidati se mogu obratiti na centrix@zagreb.hr.

Kako bi olakšao proces prijave, Gradski ured za obrazovanje, sport i mlade organizirao je informatičku potporu za prijavu. Ona će se održati 26. listopada u Prirodoslovnoj školi Vladimira Preloga na Ulici grada Vukovara 269, te u X. gimnaziji „Ivan Supek“ na adresi Klaićeva 7, u vremenu od 9 do 15 sati. Osim toga, dodatna pomoć dostupna je i u zgradi gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, od 28. do 30. listopada. Tada će informatička podrška biti dostupna 28. i 29. listopada od 9 do 16 sati, dok će zadnjeg dana, 30. listopada, biti dostupna od 9 do 13.30 sati.

Švicarska Konfederacija nudi četiri vrste stipendija za hrvatske studente i istraživače, uz financijsku podršku do 3 500 švicarskih franaka mjesečno



Svi kandidati i njihovi roditelji ili skrbnici koji se suočavaju s tehničkim problemima prilikom prijave mogu posjetiti navedene lokacije i zatražiti pomoć djelatnika. Ipak, važno je da pripreme potrebnu dokumentaciju unaprijed, jer će im to omogućiti bržu i jednostavniju prijavu. Detalji o potrebnoj dokumentaciji dostupni su na službenim stranicama Grada Zagreba, kao i odgovori na često postavljana pitanja.

Slovačka dijeli stipendije studentima, profesorima, istraživačima i umjetnicima, do čak 1 470 eura mjesečno



Rok za prijavu na natječaj za učenike završava 30. listopada 2024. godine u 15 sati. Grad napominje kako prijave poslane putem pošte, osobno ili e-mailom neće biti prihvaćene, već je isključivo prihvaćena online prijava putem portala ePisarnica.
IZVOR: GRAD ZAGREB
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA