LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Learn to Invest 2024.

Naučite kako ulagati i osigurajte stabilnu budućnost na dvodnevnoj konferenciji za sve – od početnika do iskusnih investitora

Bez obzira želite li ulagati u dionice, nekretnine, zlato ili kriptovalute, LTI 2024 pruža konkretna znanja i alate za ulaganja koja vam mogu pomoći u izgradnji financijski sigurne budućnosti.

Bez obzira želite li ulagati u dionice, nekretnine, zlato ili kriptovalute, LTI 2024 pruža konkretna znanja i alate za ulaganja koja vam mogu pomoći u izgradnji financijski sigurne budućnosti.

Investiranje je postalo ključna vještina za osiguranje stabilne budućnosti, a konferencija Learn to Invest (LTI) već šestu godinu zaredom pruža priliku svima koji žele naučiti kako mudro ulagati. Ova dvodnevna konferencija, koja će se održati 18. i 19. listopada 2024. godine u hotelu Westin i Wespa Spaces u Zagrebu, osmišljena je kako bi sudionicima pružila konkretno znanje o različitim oblicima investiranja te im pomogla u izgradnji stabilnih financijskih temelja za budućnost.

 

Stvarna rješenja za pametno ulaganje


Kroz niz predavanja i interaktivnih radionica, sudionici će imati priliku od vodećih stručnjaka naučiti kako ulagati u različite vrste imovine – od zlata i nekretnina do dionica i kriptovaluta. Ovaj događaj nije samo edukativan, već i praktičan, jer pruža sudionicima stvarna rješenja za pametno ulaganje.

Dolazi drugo izdanje konferencije „Women who are changing science”, na projektu sudjeluje čak 5 organizatora


Među ovogodišnjim predavačima su:
  • Marin Ivić iz Centra Zlata, s temom Investicijsko zlato - sigurno utočište u nesigurnim vremenima
  • Ivan Stojanović iz OptimTradera s temom Psihologija investiranja: Zašto većina tradera ne uspijeva?
  • Melita Marčeta, voditeljica Akademije Zagrebačke burze, koja će podučiti Kako odgovorno investirati na burzi?
  • Boro Vujović, direktor Opereta nekretnina, s predavanjem Razumijevanje tržišta nekretnina: Kako donositi informirane investicijske odluke?
  • Ivana Drlje, savjetnica uprave u InterCapital Asset Managementu, koja će govoriti o Globalnim trendovima u investiranju
  • Srđan Mahmutović, CEO Kriptomata, koji će podijeliti svoj kripto journey i iskustva u investiranju u digitalnu imovinu.

Konferencija uključuje i panel diskusiju na temu Budućnost ulaganja: Tehnološke inovacije koje će oblikovati tržišta, na kojoj će sudjelovati Aleš Pustovrh (Fill Rouge Capital), Filip Šaravanja i Marko Bogdan (InterCapital Asset Management). 
 

Praktično učenje kroz radionice


Drugi dan konferencije rezerviran je za interaktivne radionice sa simulacijama stvarnih investicija. Pod vodstvom stručnjaka kao što su Tomislav Bajić (Hrvatski Telekom), Đivo Pulitika (InterCapital) i Srđan Mahmutović (Kriptomat), sudionici će imati priliku primijeniti stečeno znanje u praksi i naučiti kako donositi informirane investicijske odluke u stvarnim tržišnim uvjetima.

Bačić najavio predstavljanje Nacionalnog plana stambene politike, cilj je rješavanje stambenog pitanja mladih



Konferencija Learn to Invest je za sve – od početnika do iskusnih investitora. Bez obzira želite li ulagati u dionice, nekretnine, zlato ili kriptovalute, LTI 2024 pruža konkretna znanja i alate za ulaganja koja vam mogu pomoći u izgradnji financijski sigurne budućnosti.

Broj mjesta je ograničen, stoga se prijavite što prije putem službene web stranice Ekonomske klinike, društvenih mreža Udruge ili putem linka. Za sve upite slobodno kontaktirajte Ekonomsku kliniku putem maila info@ekonomska-klinika.hr. 
IZVOR: EKONOMSKA KLINIKA
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA