LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SKAC Palma

Naučite kako postaviti granice na radionicama za mlade

Radionice su posebno osmišljene za mlade koji se suočavaju s životnim promjenama, preuzimaju nove odgovornosti ili imaju poteškoća u postavljanju granica.

Radionice su posebno osmišljene za mlade koji se suočavaju s životnim promjenama, preuzimaju nove odgovornosti ili imaju poteškoća u postavljanju granica.

Studentski katolički centar (SKAC) Palma, u suradnji sa stručnim timom psihologinja i paterom Mislavom Skelinom, poziva mlade od 18 do 30 godina na novi ciklus radionica pod nazivom Više u slobodu: granice. Cilj radionica je pomoći mladima u postavljanju granica, što je važan korak u razvoju osobnosti. 

Ciklus radionica sastoji se od pet susreta, od kojih je prvi organiziran online, dok se preostala četiri održavaju uživo. Kroz različite zadatke, vježbe, molitvu i dijeljenje s drugima, mladi će imati priliku bolje razumjeti svoje odgovornosti, prepoznati granice te naučiti kako ih postaviti na zdrav način.
Prvi susret je planiran online 26. ožujka u 19 sati, dok će se susreti 9., 16., 23. i 30. travnja, održati uživo. Prijave za ciklus radionica otvorene su do 25. ožujka u 19 sati putem prijavnice.

Osim toga, SKAC Palma poziva mlade na jednokratnu radionicu pod nazivom O patnji, koja će se održati u subotu, 23. ožujka u 10 sati. Radionica će biti održana u sklopu projekta Više od kave na špici te će psihologinja i psihoterapeutkinja Antonija Radoš govoriti o smislu patnje i načinima kako pristupiti drugima koji prolaze kroz teškoće.

Za dodatna pitanja i informacije o radionicama, obratite se na e-mail adresu odnosi@skac.hr.
FOTO: SKAC PALMA