LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SKAC Palma

Naučite kako postaviti granice na radionicama za mlade

Radionice su posebno osmišljene za mlade koji se suočavaju s životnim promjenama, preuzimaju nove odgovornosti ili imaju poteškoća u postavljanju granica.

Radionice su posebno osmišljene za mlade koji se suočavaju s životnim promjenama, preuzimaju nove odgovornosti ili imaju poteškoća u postavljanju granica.

Studentski katolički centar (SKAC) Palma, u suradnji sa stručnim timom psihologinja i paterom Mislavom Skelinom, poziva mlade od 18 do 30 godina na novi ciklus radionica pod nazivom Više u slobodu: granice. Cilj radionica je pomoći mladima u postavljanju granica, što je važan korak u razvoju osobnosti. 

Ljetni programi za mlade: Ljetuj na Modravama, prvi red do mora!


Ciklus radionica sastoji se od pet susreta, od kojih je prvi organiziran online, dok se preostala četiri održavaju uživo. Kroz različite zadatke, vježbe, molitvu i dijeljenje s drugima, mladi će imati priliku bolje razumjeti svoje odgovornosti, prepoznati granice te naučiti kako ih postaviti na zdrav način.
Prvi susret je planiran online 26. ožujka u 19 sati, dok će se susreti 9., 16., 23. i 30. travnja, održati uživo. Prijave za ciklus radionica otvorene su do 25. ožujka u 19 sati putem prijavnice.

Uživajte u brojnim aktivnostima u Domu mladih u svibnjuOsim toga, SKAC Palma poziva mlade na jednokratnu radionicu pod nazivom O patnji, koja će se održati u subotu, 23. ožujka u 10 sati. Radionica će biti održana u sklopu projekta Više od kave na špici te će psihologinja i psihoterapeutkinja Antonija Radoš govoriti o smislu patnje i načinima kako pristupiti drugima koji prolaze kroz teškoće.

Bijeg od vrućina i druženje uz film na radionicama za djecu i mlade u Fužinama!Za dodatna pitanja i informacije o radionicama, obratite se na e-mail adresu odnosi@skac.hr.
IZVOR: SKAC PALMA
FOTO: SKAC PALMA