LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Borba s koronavirusom

Nastupile strože mjere u Varaždinskoj županiji; mijenja se i način rada studentskog restorana

Zbog uvođenja strogih mjera na području Varaždinske županije došlo je do reorganizacije rada studentskog restorana u Varaždinu. Otkrivamo što to podrazumijeva.

Zbog uvođenja strogih mjera na području Varaždinske županije došlo je do reorganizacije rada studentskog restorana u Varaždinu. Otkrivamo što to podrazumijeva.

U petak, 20. studenog, donesene su stroge mjere za suzbijanje koronavirusa za područje Varaždinske županije, pa ondje manje-više ostaju otvorene samo neki nužni objekti te ostaje dozvoljeno održavanje vjerskih obreda, tj. misa. Reorganizacija rada studentskog restorana također je bila nužna, pa će sada ondje moći jesti samo studenti, ne i drugi gosti.

Bit će osiguran prostor od 8mpo studentu, a ulaz će biti dozvoljen samo studentima smještenima u studentskom domu. Onima koji ne žive u domu bit će, također, omogućena prehrana u studentskom restoranu, ali isključivo na način da ju uzmu za van na vanjskom šalteru, bez ulaska. Ulazak je dozvoljen uz pokaz iskaznice, tj. kartice za ulaz. Na ulazu u objekt, kako stoji u službenoj obavijesti, dežurat će jedan radnik Studentskog centra koji će provjeravati domske iskaznice i pridržavanje donesenih epidemioloških mjera, od dezinfekcije ruku, pravilnog nošenja maski i provjere temperature do broja prisutnih u objektu.

Iz SC-a mole studente za razumijevanje te da pridržavanjem novih mjera daju svoj doprinos u borbi s epidemijom i pomognu da svi zajedno ostanu zdravi.
FOTO: STUDENTSKI CENTAR VARAŽDIN