LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Centar za savjetovanje studenata

Napravite najbolji diplomski rad uz smjernice s ciklusa predavanja o izradi diplomskih radova

Centar za savjetovanja studenata u Splitu organizira ciklus predavanja kojima se nastoji pomoći studentima viših godina diplomskih studija u pisanju diplomskoga rada.

Centar za savjetovanja studenata u Splitu organizira ciklus predavanja kojima se nastoji pomoći studentima viših godina diplomskih studija u pisanju diplomskoga rada.

Izrada diplomskoga rada zahtjevan je zadatak koji sa sobom povlači brojna pitanja. U želji da pomognu studentima viših godina diplomskih studija Centar za savjetovanje studenata organizira predavanja o izradi diplomskoga rada. Cilj je educirati studente i pomoći im u odabiru teme za diplomski rad, organizaciji rada, pomoći u služenju Wordom i Excellom.

Predavanja će se održati na adresi Poljička cesta 35, u novoj zgradi Filozofskog fakulteta u Splitu. Navedeno je kako su datumi okvirni te je moguće da će doći do nekih promjena vremena izlaganja što će biti objavljeno na stranicama Centra. Ono što je svakako bitno naglasiti jest da su predavanja detaljna i obuhvaćaju gotovo svaki segment koji je vezan uz izradu diplomskoga rada – od odabira teme sve do prezentacije i obrane diplomskoga rada.

Prva tema već je odrađena, a sljedeća ja na redu Metodologija istraživanja u izradi diplomskoga rada i održat će se u srijedu, 18. ožujka, u 16:00 u dvorani P11. Zatim 24. ožujka u 15:00 u istoj dvorani slijedi Organizacija diplomskoga rada, a potom 3. travnja i tema Analiza podataka i izvještavanje o rezultatima. Još će se 8. travnja održati Provedba statističkih analiza i interpretacija rezultata, 15. travnja Oblikovanje diplomskoga rada, 21. travnja Jezične i stilske osobitosti diplomskoga rada, a 4. svibnja naučit ćete nešto više o prezentacijskim vještinama.

Ciklus predavanja završit će se 12. svibnja predavanjem Poštivanje etičkih načela u izradi diplomskoga rada, a detalje možete pronaći na poveznici.

FOTO: PIXABAY