LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet organizacije i informatike

Nakon uspjeha u Americi, Hrvatska se priprema za 13. Studentski međunarodni simpozij

Na ovogodišnjem simpoziju, studenti koji su predstavljali svoje istraživačke radove bili su Maja Vučković, Jana Kušar, Ana Novak i Eugen Petošić.

Na ovogodišnjem simpoziju, studenti koji su predstavljali svoje istraživačke radove bili su Maja Vučković, Jana Kušar, Ana Novak i Eugen Petošić.

Ovogodišnji 12. Studentski međunarodni simpozij o istraživanju i interkulturalnom učenju održan je od 10. do 21. srpnja 2024. godine na cijenjenim američkim sveučilištima: University of Cincinnati u Ohiju, Indiana State University u Indiani i DePaul University u Chicagu. Ovaj simpozij, koji organizira Fakultet organizacije i informatike (FOI) Sveučilišta u Zagrebu, već je odavno postao važan događaj za akademsku zajednicu i studente.

Projekt, koji je započeo 2010. godine, omogućava mobilnost studenata između Hrvatske i SAD-a. Kroz ovaj program realizirano je oko 200 mobilnosti nastavnika i studenata u oba smjera, što potvrđuje dugogodišnji uspjeh i važnost ovog međunarodnog suradničkog projekta.

FOI organizira 35. međunarodnu znanstvenu konferenciju CECIIS 2024



Na ovogodišnjem simpoziju, studenti koji su predstavljali svoje istraživačke radove bili su Maja Vučković, Jana Kušar, Ana Novak i Eugen Petošić. Oni su izložili svoja istraživanja u područjima ljudskih prava, volontiranja u zajednici, virtualne mobilnosti i komunikacije u studentskim udrugama. Uz studente, prof. dr. sc. Violeta Vidaček-Hainš predstavila je svoja iskustva u komuniciranju u međunarodnom okruženju putem online platformi, dok je prof. dr. sc. Igor Balaban govorio o iskustvima e-učenja na FOI-ju.

Odlična prilika da „prošetate” hodnicima varaždinskog fakulteta iz udobnosti vlastitoga doma


Organizatori su izrazili zahvalnost svim sudionicima i partnerima koji su doprinijeli uspjehu ovog simpozija. Također, s veseljem najavljuju da će sljedeći, 13. studentski međunarodni simpozij biti održan u Hrvatskoj 2025. godine.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FOI (@foivz)

IZVOR: FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE (FOI)
FOTO: FAKULTET ORGANIZACIJE I INFORMATIKE (FOI)