LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentsko natjecanje

Nakon rekordnog odaziva proglašeni pobjednici „Istrian Tourism Competitiona“

Partneri studentskog natjecanja „Istrian Tourism Competition“ među brojnim su ovogodišnjim natjecateljima odabrali one koji su najuspješnije riješili poslovne slučajeve. Donosimo imena pobjednika.

Partneri studentskog natjecanja „Istrian Tourism Competition“ među brojnim su ovogodišnjim natjecateljima odabrali one koji su najuspješnije riješili poslovne slučajeve. Donosimo imena pobjednika.

Završna ceremonija natjecanja Istrian Tourism Competition (ITC) u organizaciji Start-Up udruge održana je na Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković u Puli. Nakon mjesec dana unutar kojih su timovi rješavali poslovne slučajeve predstavnici partnera, gradova i poduzeća, proglasili su najbolje te su im uručili nagrade.

Na četvrto izdanje prijavio se rekordan broj natjecatelja s fakulteta iz Zagreba, Pule, Osijeka, Rijeke, Slavonskog Broda, Varaždina i iz drugih gradova. Partneri su istaknuli zadovoljstvo prijavljenim radovima te su izrazili želju za nastavkom suradnje s natjecateljima u implementaciji istih. Istaknuli su pozitivna iskustva prošlogodišnjih radova koji su u suradnji sa studentima realizirani i zaživjeli, a ujedno su izrazili veliku zahvalnost Start-Up udruzi kao organizatoru ove hvalevrijedne inicijative. Naglasili su važnost ovakvih natjecanja za društvo u cjelini, uz spremnost za sudjelovanje i potporu u petom izdanju natjecanja iduće godine

Prvo mjesto za poslovni slučaj Općine Svetvinčenat osvojio je tim MIBI (Magdalena Benić, Iva Ilić). Drugo i treće mjesto pripali su timu Legice (Marina Prce, Ivana Petričević) i timu Frape (Petra Odeljan, Franja Kutnjak).

Pobjednici su za poslovni slučaj Mon Perina tim Neodlučni (Antonio Kursar, Antonela Oužecky, Ana Šokac). Drugo i treće mjesto osvojili su timovi Ad hoc (Dajana Topić, Mateja Križnjak, Dajana Matijević) i Pink Quince (Maja Vukajlić, Ivana Majić)

Prvo mjesto za poslovni slučaj Collegiuma osvojio je tim DoMa (Dorotea Ležaić, Maja Kušćer). Drugim i trećim najboljim timom proglašeni su Palčica (Jelena Kapeš, Karla Keča) i Beyou (Marko Krznar, Luka Mujkić).

Natjecanje podržavaju Collegium, Općina Svetvinečant, Mon Perin, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, FET Dr. Mijo Mirković, HBOR, Turistička zajednica grada Pule, Studentski centar Pula i fotokopirnica Printim.

FOTO: START-UP UDRUGA