LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kraj jedne ere

Nakon gotovo pola stoljeća, kultni studentski klub KSET seli se iz bivše kotlovnice FER-a

KSET je rastužio studente priopćenjem o selidbi iz prostora u kojem su proveli posljednjih 47 godina. No, to nije njegov kraj, već novi početak.

KSET je rastužio studente priopćenjem o selidbi iz prostora u kojem su proveli posljednjih 47 godina. No, to nije njegov kraj, već novi početak.

Studentski klub KSET poznat je kao jedno od glavnih studentskih okupljališta i tako je bilo posljednjih 47 godina. No, zbog obnove Fakulteta elektrotehničkih znanosti, rad kluba privremeno će se zaustaviti.
 

Neki od vas možda već dugo znaju, dok drugi čuju po prvi put – KSET će se uskoro iseliti s lokacije na kojoj se nalazi već 47 godina, bivše kotlovnice Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Nije ni pregrijala ni zahladila tako da straha nema – zbog obnove FER-a privremeno obustavlja svoj rad. – stoji u objašnjenju KSET-a.


I dok studenti već tuguju za kultnim party-prostorom, studentski klub KSET organizira ciklus koncerata  Pozdrav kotlovnici.

To ne znači da pogon KSET-a staje, jer nit' su prazne zgrade grada nit' je klub isključivo prostor. Od jeseni, grijemo se drugačije. A da bi se nakratko pozdravili od našeg dosadašnjeg prostora, priredili smo ciklus koncerata Pozdrav kotlovnici navode iz KSET-a.


Ciklus koncerta oblik je zahvale za dugogodišnji doprinos posjetiteljima, volonterima, glazbenicima, suradnicima i sponzorima, koji su dugi niz godina uljepšavali studentski život. KSET će s radom nastaviti u novom prostoru, iako zasad nije poznata točna lokacija.

Glazbeni program Pozdrava kotlovnici možete pronaći na poveznici, a u subotu, 2. rujna, na dan održavanja posljednjeg koncerta ulaz će biti besplatan studentima FER-a.

FOTO: YT SCREENSHOT