LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga studenata Dubrovnika „Libertas”

Nakon dugo vremena „Noć Dubrovčana” ponovno u Zagrebu

Udruga studenata Dubrovnika „Libertas“ najavljuje ponovno održavanje Noći Dubrovčana, 12. travnja u zagrebačkom klubu Ritam Grada.

Udruga studenata Dubrovnika „Libertas“ najavljuje ponovno održavanje Noći Dubrovčana, 12. travnja u zagrebačkom klubu Ritam Grada.

Nakon pauze koja je trajala jedno duže vrijeme, Udruga studenata Dubrovnika „Libertas“ ponovno organizira nezaboravnu Noć Dubrovčana, obavijestili su na svom Instagram profilu. Ova večer, koja se posljednji put organizirala 2018. godine, uvijek je privlačila veliki odaziv, kažu iz Kluba Dubrovčana, a isto očekuju i ovog puta.
 

Udruženje, koje već dugi niz godina okuplja studente s područja Dubrovnika i okolice koji studiraju u Zagrebu, organizira brojna druženja, zabave, kvizove i turnire te je već dugo središte svih događanja koja su usmjerena na okupljanje i povezivanje ovih mladih ljudi.
 

Ovoga puta, Noć Dubrovčana održat će se 12. travnja s početkom u 22 sata, a mjesto susreta bit će caffe bar i noćni klub Ritam Grada (Gajeva ulica 2). Ulaznice su dostupne po cijeni od pet eura, a sve informacije o događaju mogu se pronaći i na njihovom Instagram profilu.
 

Iz Kluba Dubrovčana kažu kako žele vratiti klubu sjaj kakav je imao prije pandemije te žele privući što veći broj dubrovačkih studenata i to ne samo onih koji su trenutno na studiju već i onih koji su prethodno studirali u Zagrebu.
 

Osim što udomljuje domaće studente, Zagreb je i mjesto gdje mnogi mladi iz cijele Hrvatske dolaze kako bi nastavili svoje obrazovanje. Ti mladi ljudi koji se iz svojih rodnih gradova sele u velegrad, često se suočavaju s izazovima prilagođavanja na novu sredinu i izgradnje prijateljstava. Upravo su zbog toga događaji poput Noći Dubrovčana važni, jer pružaju priliku mladima da se povežu s osobama iz svog kraja i osjete komadić doma.

FOTO: UNSPLASH