LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Udruga AIESEC

Najveća svjetska udruga mladih regrutira nove članove

Glavni cilj Udruge je oblikovanje mladih u poduzetne, samoinicijativne i uspješne ljude

Glavni cilj Udruge je oblikovanje mladih u poduzetne, samoinicijativne i uspješne ljude

AIESEC, međunarodna udruga studenata i mladih, prima nove članove! Riječ je o najvećoj udruzi takve vrste u svijetu, djeluje u 107 država, a u Hrvatskoj je s radom započela davne 1953. godine.

Regrutacija traje do 17. studenog, a prijava se vrši putem online obrasca. U prilogu je potrebno dostaviti CV, nakon čega slijedi odgovor Udruge, a zatim i dogovaranje termina intervjua. 

AIESEC mladim ljudima pruža potporu u razvoju, mogućnost međukulturalnog stažiranja i globalnu razmjenu iskustava. Organizacija je usredotočena na osnaživanje mladih ljudi, u svrhu progresivnog utjecaja na društvo. Glavni cilj je oblikovati mlade u poduzetne, samoinicijativne i uspješne ljude. AIESEC je prepoznat od strane UN-a kao važna karika u ostvarenja ciljeva održivog razvoja. Također, svojim je djelovanjem prepoznat kao platforma za stjecanje iskustava koja se cijene kod brojnih poslodavaca. 

 Volontirati se može u jednom od šest timova, a svaki je jedinstven i specijaliziran, ovisno o interesima pojedinih članova.

FOTO: UNSPLASH