LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Hrvatska studentska asocijacija

Najpopularnije „Drive In Kino“ u Hrvatskoj ponovno počinje s projekcijom na još atraktivnijoj lokaciji

Posjetiteljima će biti omogućena besplatna pića, snackovi i pokloni, kao i vrijedne nagrade za one najsretnije.

Posjetiteljima će biti omogućena besplatna pića, snackovi i pokloni, kao i vrijedne nagrade za one najsretnije.

Drive In Kino najveći je i najposjećeniji projekt Hrvatske studentske asocijacije (HSA) osmišljen 2013. godine, po uzoru na američku tradiciju. Projekcijom filmova na otvorenom, koja se odvija u četiri dana kroz dva uzastopna vikenda, ovaj projekt donosi dašak prošlosti i gotovo zaboravljen način zabave u naše krajeve.

Iz godine u godinu, popularnost Drive In Kino projekta neprekidno raste, privlačeći gledatelje svih uzrasta. Prošle godine, ovo jedinstveno iskustvo filmske zabave privuklo je više od 2.000 posjetitelja, koji su se udobno smjestili u preko 750 automobila kako bi uživali u filmskim hitovima pod zvijezdama. Među vjernim posjetiteljima ističu se studenti, koji su od početka bili ključni dio publike, kao i roditelji koji dolaze sa svojom djecom tražeći jedinstvenu i zabavnu aktivnost za cijelu obitelj. Ono što ovaj projekt čini posebnim jest činjenica da ga već dvanaest godina uspješno vode studenti, volonteri Hrvatske studentske asocijacije.
 
Novo izdanje Drive In Kina održat će se 20. i 21. travnja te 27. i 28. travnja 2024. godine na novoj i još većoj lokaciji, smještenoj malo istočnije, na Parking tržnici Borongaj. Ulaz je besplatan za sve posjetitelje, a moguće je doći već od 18 sati automobilom. Po dolasku, posjetitelji će imati priliku smjestiti se u udobnu lounge zonu prije početka projekcije u 21 sati, gdje će se moći opustiti i uživati u prijatnoj atmosferi prije početka glavnog događaja, uz zabavan sadržaj s početkom u 20 sati organiziran od strane sponzora projekta.


FOTO: Drive In Kino, raspored filmova
 
Prvi vikend će se otvoriti s filmom za one najmlađe Potraga za Nemom, a u duhu klasika nastavit će se i dan nakon, s filmom Vrag nosi Pradu. Drugi vikend projekta se nastavlja s bezvremenskim hrvatskim filmom Svećenikova djeca, a ovogodišnje izdanje Drive In Kina zatvorit će se filmom Klub Boraca. Uz samu projekciju, priprema se i nezaboravni popratni program kviza općeg znanja, stand up komedije, radionica za djecu i food truckovi

Voditeljica projekta, Tonka Budanko, naglasila je kako su, zahvaljujući sponzorima, posjetiteljima omogućena besplatna pića, snackovi i pokloni, kao i vrijedne nagrade za one najsretnije.
FOTO: HRVATSKA STUDENTSKA ASOCIJACIJA