LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Kava uz skriptu

Najbolji kafići za učenje u Zagrebu

Donosimo tri zagrebačka kafića u kojima ćete moći u miru učiti, ali i popiti finu kavu.

Donosimo tri zagrebačka kafića u kojima ćete moći u miru učiti, ali i popiti finu kavu.

Učenje u studentskoj sobi i nije baš najzgodnije ako vaš cimer/ica nikad ne napušta sobu. Naravno, ostaje vam mogućnost učenja u učionicama studentskog doma, ali za vrijeme ispitnih rokova tamo vrlo brzo nastane gužva. Ništa bolja situacija nije u popularnim knjižnicama kao što su ona na Filozofskom fakultetu ili NSK...
 


VEZANO: Studentska srijeda: najbolja mjesta za izlazak



Zato smo istražili u kojima kafićima možete dobiti i više od šalice fine kave – mirno mjesto za učenje. Pronašli smo tri zagrebačka kafića u kojima ćete nerijetko vidjeti studente sa skriptama, knjigama ili laptopima.
 

1. Booksa


Booksa je Književni klub u kojem možete popiti kavu, ali i sudjelovati u raznim zabavnim događajima. Nalazi se u Martićevoj ulici 14 d i poznata je među studentima već dulje vrijeme – ne samo zbog toga što je odličan prostor za učenje, već i zbog programa koji se tamo održava. Police ispunjene knjigama dat će vam doživljaj kao da ste u knjižici te vam olakšati učenje. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Booksa (@kombinat_booksa)

 

2. Kavana Lav


Kavana Lav smjestila se na adresi Opatička ulica 2, a zahvaljujući prostoru ispunjenom svijetlom, bit će vam ugodno učiti dok ispijate šalicu kave. U sklopu kafića nalazi se i mala terasa na kojoj možete učiti i uživati u svježem zraku.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kavana Lav (@kavana_lav)

 

3. Quahwa roastery


Osim što ima neobičan naziv, Quahwa ima i raznoliku ponudu za ljubitelje kave, ali i miran, ugodan prostor za studente. No, provjerite radno vrijeme prije no što se uputite u ovaj kafić. 
 
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA