LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Panel-rasprave

Najavljeno otvaranje LUMEN platforme za ovu godinu

Na raspravi će studenti moći saznati sve o natjecanjima koja će uslijediti, a na kojima prošle godine bilo preko 300 natjecatelja.

Na raspravi će studenti moći saznati sve o natjecanjima koja će uslijediti, a na kojima prošle godine bilo preko 300 natjecatelja.

Udruga eSTUDENT najavila je otvaranje ovogodišnje LUMEN platforme na kojoj će studenti moći saznati sve o natjecanjima koja će se održavati u nekoliko poslovnih disciplina.

LUMEN platforma najveće je studentsko natjecanje u Hrvatskoj i regiji, a studenti se mogu natjecati u četiri polja: posao (business) znanost o podacima (data science), elektrotehnika (engineering) i razvoj (development).

Panel-diskusije će se održati 14. siječnja u kinodvorani Studentskog centra u Zagrebu po sljedećem rasporedu:

LUMEN Business ― od 10:00 do 11:00
LUMEN Engineering ― od 11:15 do 12:15
LUMEN Data science ― od 12:30 do 14:00
LUMEN Development ― od 14:15 do 16:15.

Od 9 do 17 će u SC-u biti organizirana i chill zona s društvenim igrama, nagradnim darivanjima, tombolom i networkingom.

Za sudjelovanje u kasnijem natjecanju studenti trebaju sudjelovati na panel-raspravama. Studenti će raditi na praktičnim primjerima iz prakse u timovima od dva do četiri i konzultirati se s mentorima.

Nakon natjecanja studenti će dobiti certifikat o sudjelovanju, a više informacija o udruzi i natjecanju možete pronaći na službenoj stranici.
FOTO: PEXELS