LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Digitalna transformacija

Najavljena još jedna Konferencija o budućnosti Europe, pozvani su svi zainteresirani

Na ovoj konferenciji govorit će se o digitalnoj tranziciji te njezinim pozitivnim učincima na gospodarstvo, demokraciju i okoliš.

Na ovoj konferenciji govorit će se o digitalnoj tranziciji te njezinim pozitivnim učincima na gospodarstvo, demokraciju i okoliš.

Sveučilište u Osijeku najavilo je nastavak rasprava o budućnosti Europe. Ovog puta tema je digitalna transformacija.

Konferenciju organizira Europska komisija u suradnji s Fakultetom elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku, Europskim dokumentacijskim centrom Pravnog fakulteta u Osijeku te Europe Direct centrom u Osijeku.

Raspravljat će se o digitalnim tehnologijama i njihovu potencijalu za europski rast, razvoju pouzdane tehnologije, demokratskog društva i održivog gospodarstva. Pričat će se i o ulozi koju tranzicija može odigrati u borbi protiv klimatskih promjena.

Uvodno obraćanje održat će Ognjen Zlatev, voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, izv. prof. dr. sc. Tomislav Matić, dekan Fakulteta elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku, i Dubravka Šuica, potpredsjednica Europske komisije za demokraciju i demografiju.

Konferencija će se održati 14. prosinca u 12 sati, a može se prisustvovati na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija u Osijeku ili online. Prijaviti se može putem formulara.
FOTO: PIXABAY