LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nagradno natjecanje

Nagradno natjecanje za studente: „Danas sam ja učitelj”

Novo natjecanje za buduće nastavnike – pokažite kreativnost i predstavite inovativne ideje primjene tehnologije u nastavi.

Novo natjecanje za buduće nastavnike – pokažite kreativnost i predstavite inovativne ideje primjene tehnologije u nastavi.

U okviru 2. Studentskog dana Suvremene tehnologije u obrazovanju – STO, najavljeno je novo natjecanje namijenjeno studentima učiteljskih fakulteta i fakulteta s nastavničkim smjerovima, ali je otvoreno i za ostale studente zainteresirane za primjenu tehnologije u obrazovanju. 

Hrvatska akademska i istraživačka mreža CARNet raspisala je natjecanje „Danas sam ja učitelj”, čiji je cilj da studenti kao budući nastavnici pokažu svoju inovativnost i kreativnost što se tiče primjene informacijsko komunikacijskih tehnologija (IKT-a) u nastavi.

Od natjecatelja se također očekuje da istaknu način na koji primjena tehnologije doprinosi stjecanju digitalnih kompetencija kod učenika. 

Nagradno natjecanje za studente „Danas sam ja učitelj“ provest će se kroz sljedeće faze:

1. Prijava na nagradno natjecanje od 15. 1. 2015. do 13. 3. 2015.

2. Ocjenjivanje prijavljenih radova koje vrši Ocjenjivački tim od 16. 3. do 10. 4. 2015.

3. Objava pobjednika nagradnog natjecanja na web stranicama STO događanja: druga polovica travnja 2015.

4. Dodjela nagrade pobjedniku nagradnog natjecanja 23. travnja 2015. u sklopu ceremonije otvaranja skupa Deseti dani osnovne škole - Prema kvalitetnoj školi i 2. Studentskih dana STO 2015. na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, Teslina 12.

Natjecatelji su dužni ispuniti online obrazac u kojem će opisati način izvedbe nastavnog sata te priložiti nastavne materijale ili primjere istih. Prijaviti se možete u razdoblju od 15. siječnja do 13. ožujka 2015. godine ispunjavanjem online obrasca na web stranici sto.carnet.hr, gdje pišu i opširniji podaci o samom natjecanju.

FOTO: STO.CARNET.HR