LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Agronomski fakultet u Zagrebu

Nagrada za studentske aktivnosti: prijavite sebe ili kolege!

Ova nagrada namijenjena je istaknutim studentima, koji su ostvarili značajne uspjehe kako u akademskom životu tako i u izvannastavnim aktivnostima.

Ova nagrada namijenjena je istaknutim studentima, koji su ostvarili značajne uspjehe kako u akademskom životu tako i u izvannastavnim aktivnostima.

Odbor za nastavu i studente Agronomskog fakulteta u Zagrebu donio je odluku o dodjeli Nagrade za studentske aktivnosti i postignuća u tekućoj akademskoj godini. Ta nagrada namijenjena je istaknutim studentima, koji su ostvarili značajne uspjehe kako u akademskom životu tako i u izvannastavnim aktivnostima.

Kategorije koje se boduju uključuju uspjeh u studiranju, sudjelovanje u istraživačkim (stručnim) grupama izvannastavnih aktivnosti na fakultetu, sudjelovanje u međunarodnoj razmjeni, znanstveno-istraživačkim i stručnim aktivnostima, rad u studentskim udrugama i predstavničkim tijelima fakulteta, predstavljanje fakulteta na sportskim natjecanjima te sudjelovanje u izvannastavnim aktivnostima izvan fakulteta. Dodjeljuju se dvije nagrade, a studenti se za nagradu mogu prijaviti samostalno ili ih mogu prijaviti kolege studenti, studentski zbor, nastavnici fakulteta ili prodekanica za nastavu i studijske programe.

Zagrebačka agronomija odnijela tri medalje na međunarodnom ocjenjivanju sveučilišnih vina



Prijave za Nagradu za studentske aktivnosti i postignuća u tekućoj akademskoj godini otvorene su od 8. srpnja do 6. rujna 2024. godine, a zaprimaju se isključivo elektroničkom poštom na adresu cpsk@agr.hr. Potrebno je priložiti relevantne dokaze o postignućima u skladu s definiranim kategorijama. Više o kriterijima prijave možete pročitati u sljedećem dokumentu.
IZVOR: AGRONOMSKI FAKULTET U ZAGREBU
FOTO: PEXELS