LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prirodoslovno-matematički fakultet

Na zagrebačkom PMF-u već je godinama ustaljena praksa mentoriranja brucoša, a evo kakvu pomoć možete dobiti

Sustav mentorstva olakšava prve korake u akademskom životu i stvara mrežu podrške koja studentima pomaže u snalaženju u novom okruženju.

Sustav mentorstva olakšava prve korake u akademskom životu i stvara mrežu podrške koja studentima pomaže u snalaženju u novom okruženju.

Za sve brucoše Prirodoslovno-matematičkog fakulteta (PMF) Sveučilišta u Zagrebu koji se osjećaju izgubljeno u prvim danima studija, tu je Sustav mentorstva, dugogodišnja praksa povezivanja starijih studenata s novim polaznicima. Kroz ovaj projekt, brucoši mogu dobiti odgovore na sva pitanja koja ih muče – od toga gdje pronaći materijale, kako se organizirati za predavanja, do odabira seminarske grupe.

Dekan zagrebačkog fakulteta brucošima obećao obrazovanje na svjetskoj razini, ali i zatražio razumijevanje jer još traje obnova


Cilj tog projekta je olakšati brucošima prilagodbu na fakultet, kako bi se što prije snašli u novoj sredini, upoznali sa sustavom predavanja, literaturom i studentskim životom uopće. Prijava za mentorstvo je jednostavna – dovoljno je ispuniti obrazac na poveznici.

Zagrebački fakultet nagradio brucoše koji su na državnoj maturi ostvarili sto posto točnih odgovora


Za više informacija i korisne obavijesti, brucoši i studenti mogu pratiti Studentski zbor PMF-a na njihovim profilima na Instagramu i Facebooku

IZVOR: INSTAGRAM STUDENTSKI ZBOR PMF-A
FOTO: CANVA PRO / VALERII HONCHARUK, ILUSTRACIJA