LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Nova akademska godina već od rujna

Na zagrebačkom fakultetu koji je bio pogođen potresom ranije kreće zimski semestar

Na Biološkom odsjeku PMF-a nastava će za studente 1. godine preddiplomskog studija određenog studija započeti već početkom rujna 2021.

Na Biološkom odsjeku PMF-a nastava će za studente 1. godine preddiplomskog studija određenog studija započeti već početkom rujna 2021.

Biološki odsjek Prirodoslovno-matematičkog fakulteta obavijestio je studente da će zbog preseljenja nastava u zimskom semestru započeti ranije, odnosno već od 6. rujna 2021. godine, ali samo biološki kolegiji i ne za sve godine studija.

Naime, na 1. godini preddiplomskog studija biologija i molekularna biologija te integriranog studija kemije i biologije (smjer: nastavnički) nastava će početi spomenutog datuma, na 1. godini diplomskih studija 11. listopada, a na svim ostalima 4. listopada.

Novost je također, kako pišu s PMF-a, da se sljedeće akademske godine planira održavanje nastave za prvu godinu diplomskih, preddiplomskih i integriranog studija i u terminu izvanrednih ispitnih rokova u studenom 2021. godine.

– Kako se nalazimo u vrlo neizvjesnim vremenima (pandemija, preseljenje), molimo vas da redovito pratite web-stranicu i društvene mreže, kao i svoje službene e-mail adrese preko kojih ćemo vas informirati o svim važnim datumima i eventualnim promjenama u planovima. Želimo vam ugodno ljeto i da se svi dobro odmoreni na jesen vratimo izazovima koji nas čekaju! – zaključili su s Odsjeka.

FOTO: UNSPLASH