LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Upis na fakultet

Na Veleučilištu u Rijeci ostalo ukupno više od 340 slobodnih mjesta za jesenski rok

Na jesenskom roku Veleučilište u Rijeci moći će upisati 155 redovitih, 152 izvanrednih i 34 stranih studenata.

Na jesenskom roku Veleučilište u Rijeci moći će upisati 155 redovitih, 152 izvanrednih i 34 stranih studenata.

Veleučilište u Rijeci objavilo je popis slobodnih mjesta za jesenske rokove na studijima koje izvodi.

Što se tiče upisa preko NISpVU-a, odnosno upisa za sve one koji imaju položenu državnu maturu i upisuju se preko stranice Postani student, ostalo je ukupno 341 mjesto, tj. 155 slobodnih mjesta za redovite studente, 152 mjesta za izvanredne studente koji su državljani Republike Hrvatske ili EU-a te 34 mjesta za strane studente.

Na studiju Cestovni promet ostalo je 38 osam mjesta za redovite studente, 24 za izvanredne te 5 za strane studente, dok je na studiju Željeznički promet ostalo 14 mjesta za redovite, 3 za izvanredne te 2 za strane studente. Na Informatici nije ostalo nijedno mjesto za redovite studente, ali su ostala 33 mjesta za izvanredne studente i 4 mjesta za strane studente. Na studiju Poduzetništvo ostala su 23 mjesta za redovite studente, 21 za izvanredne te 5 za strane studente, a na Poduzetništvu u Pazinu ostalo je redom 9, 6 i 0 mjesta. 

Studij Vinarstvo u Poreču moći će upisati 15 redovitih te po pet izvanrednih i stranih studenata, dok će Mediteransku poljoprivredu u Poreču moći upisati 17, odnosno 4, odnosno 2 studenta. Sigurnost na radu u Rijeci prima 15 redovitih studenata, 33 izvanredna i 2 strana studenta, a studij Telematika prima 5 redovitih, 13 izvanrednih i 2 strana studenta. Na kraju, studij Održivi agroturizam moći će upisati 19 redovitih, 10 izvanrednih te 2 strana studenta.

Osim za one koji imaju položenu maturu, ostalo je mjesta i za one koji ju nemaju. Detalje o upisu možete pronaći ne poveznici.
FOTO: PEXELS