LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
RAZGOVOR S POSLODAVCIMA

Na Sveučilištu u Zagrebu održat će se simulacija intervjua za posao, saznaj kako se prijaviti

Sveučilište u Zagrebu organizira radionicu koja vam može pomoći prilikom traženja posla.

Sveučilište u Zagrebu organizira radionicu koja vam može pomoći prilikom traženja posla.

Traženje posla može biti izazovan proces koji donosi određenu dozu stresa, posebno kada se radi o prvom razgovoru za posao. Možda ste već prošli kroz tu iskustvenu prekretnicu, ali želite unaprijediti svoje komunikacijske vještine i dobiti konkretan povratni odgovor od potencijalnog poslodavca.

Kao dio programa Rektorove nagrade Sveučilište u Zagrebu organizira upravo radionicu koja vam u tome može pomoći, stoga je potrebno označiti 29. lipnja od 14 do 16 sati u svojem kalendaru i pojaviti se na novoj lokaciji rektorata Sveučilišta u Zagrebu, smještenoj na adresi Ulica Radoslava Cimermana 88, Zagreb.

Prilikom prijave, koju možete napraviti na linku ovdje, važno je da označite područje interesa i priložite svoj životopis, a radionica je otvorena za sve studente, bez obzira na razinu studija ili područje interesa.

Voditelji radionice, Maks i Marko, poznati su studentima iz različitih aktivnosti koje provodi Ured za razvoj karijere Sveučilišta u Zagrebu, a poslodavci-mentori koji će sudjelovati su Infobip, P&G, Zagrebačka pivovara, Styria grupa Hrvatska, Adecco, Highlender i mnogi drugi.
FOTO: UNSPLASH