LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prilika za studente

Na šestotjednom programu fakulteta u Amsterdamu moguće zaraditi 5 ECTS-bodova

Studenti zainteresirani za sudjelovanje u programu održivih i uključivih inovacija trebaju predati prijavu do 14. rujna 2021. do 12 sati.

Studenti zainteresirani za sudjelovanje u programu održivih i uključivih inovacija trebaju predati prijavu do 14. rujna 2021. do 12 sati.

U sklopu programa Erasmus Blended Intensive Programme (BIP) otvorena je mogućnost za sudjelovanjem troje studenata preddiplomskih studija FOI-ja na šestotjednom intenzivnom programu iz područja održivih i uključivih inovacija (Global Build! Sustainable and Inclusive Innovation) u Amsterdamu.

Program se održava kao kombinacija online i nastave uživo od 18. listopada do 25. studenog, svaki ponedjeljak i četvrtak od 20.00 sati. Uz to, predviđeno je i šestodnevno putovanje u Amsterdam na predavanje i vježbe koje će se od 28. studenog do 5. prosinca održavati na Visokoj školi primijenjenih znanosti u Amsterdamu. 

Program nosi 5 ECTS-bodova, koji će nakon uspješnog završetka studentima biti upisani u ISVU-u. Više informacija o sadržaju i organizaciji programa dostupno je na poveznici.

Zainteresirani studenti trebaju predati prijavu zaključno s 14. rujna 2021. do 12 sati, nakon čega će se s prijavljenim studentima održati intervju. Više informaciju o načinu prijave dostupno je na stranicama FOI-ja
FOTO: UNSPLASH