LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Splitu

Na Pravnom fakultetu u Splitu još se ne održava nastava na daljinu; studenti se obratili Ministarstvu

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Splitu upoznao je Ministarstvo s neodgovornim ponašanjem Uprave Fakulteta tijekom pandemije.

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Splitu upoznao je Ministarstvo s neodgovornim ponašanjem Uprave Fakulteta tijekom pandemije.

Na Pravnom fakultetu u Splitu još se ne provodi nikakav oblik nastave na daljinu, poručuje Studentski zbor Pravnog fakuleta, koji je zbog sporne situacije kontaktirao čak i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Budući da od petka, 13. ožujka, nisu objavljene nikakve obavijesti ili upute studentima, Studentski pravobranitelj poslao je upit Dekanatu i referadi o izvođenju online nastave na koji nije dobio odgovor. Nakon toga jedan se od studentskih predstavnika uputio na Fakultet gdje je od tajnice Fakulteta dobio informaciju da je online održavanje nastave samo jedna od tri opcije između kojih su fakulteti mogli birati, a od kojih se splitski Pravni fakultet odlučio za uspostavu komunikacijskih kanala.

Na zatraženo pismeno očitovanje Prodekanice za nastavu nisu dobili, kao ni odgovor Fakulteta pa su se obratili Ministarstvu znanosti i obrazovanja od kojega još uvijek čekaju odgovor:

FOTO: STUDENTSKI.HR / DINKO VRANJIČIĆ