LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sveučilište u Rijeci

Na jedan dan zastaju obveze na Filozofskom fakultetu

U četvrtak, 9. svibnja, Filozofski fakultet obilježava svoj dan, stoga se očekuje puno raznolikog zabavnog sadržaja kao što su sportska natjecanja i predstave, a ni hrane neće nedostajati.

U četvrtak, 9. svibnja, Filozofski fakultet obilježava svoj dan, stoga se očekuje puno raznolikog zabavnog sadržaja kao što su sportska natjecanja i predstave, a ni hrane neće nedostajati.

Svi studenti Sveučilišta u Rijeci pozvani su na obilježavanje Dana Filozofskog fakulteta u Rijeci koji se svake godine održava 9. svibnja. Na jedan dan obaveze na ovom fakultetu će zastati, a studenti i profesori moći će se zabaviti uz bogat program.

Ako ste čovjek od jutarnje rekreacije, svratite do Filozofskog gdje u 10 sati Udruga studenata psihologije Psirius organizira natjecanje u različitim sportskim aktivnostima. Nakon rekreacije vrijeme je za odmor, a ujedno i kulturno uzdizanje. Novoosnovana dramska skupina Filozofskog fakulteta AmFFRIteatar predstavlja dvije predstave: Ured za snove i Kraljevstvo Kroetena na kojima su vrijedno radili od početka ovog semestra. Predstave su uprizorene na temelju autorskih radova dvojice studenata. Predstave počinju jedna za drugom u 11:40. Istodobno će se vani peći roštilj kako bi se i tete u menzi barem na jedan dan odmorile.

U poslijepodnevnim satima nakon predstava, u 14 sati, sprema se Water Wars 2 (prvi dio se odigrao prošle godine), gađanje vodenim balonima u organizaciji studenata germanistike Duden. Nakon toga slijedi još malo tjelesne aktivnosti. U 15 sati započinje natjecanje u penjanju stepenicama do devetog kata, na vrh zgrade Fakulteta, limbo i potezanje užeta. Studenti su tada slobodni za odmor koji trebaju dobro iskoristiti jer u 22 sata u dvorištu Fakulteta počinje Trash party. Zajamčena je dobra zabava dugo u noć.

FOTO: FACEBOOK