LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Koronavirus na fakultetima

Na FFZG-u počela nastava uživo i provjeravaju se COVID potvrde, dio studenata protivnika hvali se da je ušao na Fakultet bez njih

Uz sve djelatnike Filozofskog fakulteta, i studenti trebaju pokazati COVID potvrdu.

Uz sve djelatnike Filozofskog fakulteta, i studenti trebaju pokazati COVID potvrdu.

Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu danas se vratio na nastavu uživo. Sukladno Odluci dekana, i studenti za ulazak na Fakultet trebaju pokazati COVID potvrdu, što znači da je danas velik broj studenata morao pokazati potvrdu o cijepljenju, potvrdu o preboljenju, potvrdu o kontraindikacijama za cijepljenje protiv koronavirusa ovjerenu kod liječnika ili negativan test. 

COVID potvrde provjeravaju se na ulazu na Fakultet te ih provjeravaju osobe zadužene za pregled (portiri, nastavnici, pročelnici i voditelji službi). Potvrde su se danas, kako saznajemo od studenata, provjeravale svakome tko je ulazio na Fakultet te se u nekim trenucima stvarala manja gužva. 

40-ak studenata, koji su tijekom proteklih tjedana izražavali svoje nezadovoljstvo uvođenjem COVID potvrda, i danas se okupilo kako bi se protivilo Odluci Fakulteta. Ipak, u zgradu Fakulteta ušli su bez predočenja COVID potvrde.

Isti studenti pred ulazom u Fakultet formirali su koridor tako da svatko tko ulazi na Fakultet mora proći kraj njih. Fotografiju su objavili na svojim stranicama uz natpis walk of shame, aludirajući valjda na to da se svi koji žele neometano ući u zgradu Fakulteta uz predočenje COVID potvrde trebaju sramiti.

Svojim su se pothvatom pohvalili i na svojoj Facebook stranici. 
 
FOTO: STUDENTSKI.HR