LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Story time

Na fakultet je otišla autobusom, a vraćala se – vozilom hitne pomoći: prvi tjedan fakulteta jedne brucošice

Kada je čula: „Zovite hitnu!“ jako se prestrašila, a kada je čula: „Joj, to će trebati šivati“, prestrašila se još i više.

Kada je čula: „Zovite hitnu!“ jako se prestrašila, a kada je čula: „Joj, to će trebati šivati“, prestrašila se još i više.

Prvi tjedan fakulteta težak je za većinu brucoša. Prilagodba na nove ljude, novi prostor, okruženje, možda i potpuno novi grad i mjesto stanovanja, plus skroz drugačiji način rada. To su ipak zajedničke brige svih koji su upravo krenuli u svoj studentski život.
 

Jednoj brucošici, prvi tjedan nastave je ipak malo nesretnije počeo
 

Ujutro je pojela doručak, pripremila se za dan i krenula na uvodno predavanje. Na fakultet je otišla autobusom, a vraćala se – vozilom hitne pomoći. Bar je izbjegla rush hour i gužvu u autobusu.

Na svoj račun, šali se i studentica koja je nasreću dobro i nije zadobila nikakve teže ozljede, ali ipak je kući išla s par šavova na bradi.
 

„Ma ništa, bila sam u predavaoni s još 150 studenata i zatvorenim prozorima. Krenulo je teško disanje, ali ajde to je brucoš stres, onda više nisam ništa vidjela ni čula pa sam polako krenula van. Vrata su se činila nevjerojatno teška a nakon toga se samo sjećam poda i malo krvi“, ispričala je studentica koja je od nedostatka zraka u predavaoni pomiješano s malo stresa pala u nesvjest.


Probudila se na podu i osjetila bol na bradi. Kada je čula: „Zovite hitnu!“ jako se prestrašila, a kada je čula: „Joj, to će trebati šivati“, prestrašila se još i više. Svi koji su ostali u predavaoni u trenutku njenog pada čuli su glasan zvuk, te krenuli u pomoć.
 

„Ja sam izašla van i cijela predavaona je samo čula PLJAS jako glasno. Par minuta nakon je još jednoj curi postalo loše. Ona se srušila u nesvijest dok je sjedila u stolici. Onda su i nju izveli van“, kaže brucošica koja začudo nije bila jedina koja je pala u nesvijest. Nadodala je da je došla hitna, odvela je u bolncu, zašila i to je bilo sve.


Ističe kako su svi kolege i kolegice te profesorice bile od pomoći. Dok su s njom čekali vozilo hitne pomoći, zabrinuto su joj nudili razne čokoladice, slatkiše te par čaša i bočica vode sa svake strane.

Brucošica na ovaj događaj gleda kroz šalu, iako se kući vratila s pet šavova na bradi. Ipak, ovaj mjesec je Halloween, pa može imati vrlo realističan ožiljak kao dio kostima. Ako ništa, svoj prvi tjedan predavanja na fakultetu, sigurno će joj ostati u sjećanju (oni dijelovi kojih se zapravo sijeća).
 

FOTO: FOTO: SCREENSHOT