LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natječaj

MZO, AMPEU i Švicarska Konfederacija europskim studentima dodjeljuju stipendije

Rok za podnošenje prijave je 13. studenog 2020. godine, za znanstvenoistraživačke boravke, umjetničke smjerove, doktorske i poslijediplomske studije.

Rok za podnošenje prijave je 13. studenog 2020. godine, za znanstvenoistraživačke boravke, umjetničke smjerove, doktorske i poslijediplomske studije.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencija za mobilnost i programe Europske unije provode natječaj za jednogodišnje stipendije Švicarske Konfederacije u akademskoj godini 2021/2022 u suradnji s Veleposlanstvom Švicarske Konfederacije.

Stipendije se dodjeljuju u konkurenciji s kandidatima iz drugih zemalja Europske unije za sljedeće kategorije
  1. stipendije za znanstvenoistraživačke boravke u Švicarskoj, namijenjene su diplomiranim (MA) kandidatima;
  2. stipendije za doktorske studije, namijenjene su diplomiranim (MA) kandidatima;
  3. stipendije za poslijedoktorske studije, namijenjene su kandidatima koji su stekli akademski stupanj doktora znanosti u razdoblju između 31. prosinca 2017. i 31. srpnja 2021. godine;
  4. stipendije za umjetničke smjerove, namijenjene su diplomiranim (BA) kandidatima za prvi (inicijalni) diplomski (master) studij na konzervatorijima i umjetničkim školama u sklopu švicarskih sveučilišta primijenjenih znanosti.
Za stipendije pod rednim brojem jedan, dva i četiri mogu se prijaviti kandidati koji još uvijek nisu završili studij, ali ga moraju završiti do 31. srpnja 2020. godine, a mogu se, naravno, prijaviti i oni koji su završili studij. Spomenute stipendije namijenjene su kandidatima koji su rođeni nakon 31. prosinca 1985. godine.

Rok za podnošenje prijave je 13. studenog 2020. godine, a detaljne informacije možete pronaći na poveznici.
FOTO: UNSPLASH