LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Odlične tarife, kul uređaji i brdo megabajta

Možda je "lito prošlo mala", ali će zato jesen biti Zakon!

Dosta je žicanja 'hot spota' od frendova i biranja u koji kafić ćeš sjesti s društvom pod uvjetom da imaš pristup wi-fiju. Ljeto je možda bilo divno, ali jesen i početak akademske godine mogu biti još bolji.

Dosta je žicanja 'hot spota' od frendova i biranja u koji kafić ćeš sjesti s društvom pod uvjetom da imaš pristup wi-fiju. Ljeto je možda bilo divno, ali jesen i početak akademske godine mogu biti još bolji.

Iako je ljeto iza nas i možda se još uvijek niste naviknuli na hladnije vrijeme, zasigurno navečer zakukuljeni u dekicu sa sjetom skrolate po galerijama na mobitelu i prisjećate se razuzdanih tuluma, one fatalne plavuše s plaže ili se divite svojoj kolekciji super rijetkih Pokemona (jer niste se džabe popeli na Zavižan ovog ljeta, pa da propustite uhvatiti Sandshrewa).

No, dosta šale. Kakav god ste "lovac" bili proteklog ljeta sigurno bi vam dobro došla još koja "giga" interneta. Neće ništa drugačije biti ni u novoj akademskoj godini koja već lagano kuca na vrata. Dopisivanje, sheranje, slikanje, Instagram, Facebook, aplikacije i mailovi, sve to ždere vaše jadne megabajte a vi se pitate kako ćete preživjeti ovaj mjesec i živite od "wi-fija do wi-fija".

Da vam jesen bude bezbrižna i da skratite poneka dosadna predavanja surfajući Internetom i čitajući najnovije tračeve s domaćih portala pobrinuo se Vipnet sa svojom Zakon! tarifom u kojoj dobivate duplo više megabajta. Sve što morate napraviti jest aktivirati tarifu slanjem SMS poruke sadržaja A na 13170 te dodatno slanjem ZAKON na 13106 kako bi dobili dodatnih 1500 MB i mogli uživati u 1500 min i SMS-ova te ukupno 3000 MB za samo 50 kn/mj. A sve nepotrošene minute, SMS-ove i megabajte prebacuješ u idući mjesec!

Za sve technology freakove tu su i super povoljni mobiteli Samsung Galaxy J3 i Lenovo C uz koje na poklon dobivate i prijenosnu bateriju, kako više ne bi bili prikovani uz utičnicu.

Više informacija potražite na Vipnetovoj službenoj stranici.

http://gdehr.hit.gemius.pl/lshitredir/id=FGPrUkzAiElXhjOP.Rkw0.rwDTjToadsoJzyS.h0Gqj.d7/fastid=blvezqnkuenealdkcfadupwqbyko/stparam=xdcrgmltit/url=http://www.vipnet.hr/back-to-school-ponuda?utm_source=studentski&utm_medium=pr&utm_campaign=MBB_2016