LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Sigurna pobjeda 5 naprama 0

Momčad UNIST-a uvjerljivo odnijela pobjedu na prvoj utakmici EUSA-e

Splitska sveučilišna momčad odnijela je veličanstvenu pobjedu već u prvoj utakmici EUSA-e, a trener Duško nije mogao sakriti ponos.

Splitska sveučilišna momčad odnijela je veličanstvenu pobjedu već u prvoj utakmici EUSA-e, a trener Duško nije mogao sakriti ponos.

Domaća momčad Sveučilišta u Splitu slavila je veličanstvenu pobjedu već u prvoj utakmici Europskog sveučilišnog futsal prvenstva (EUSA) u Maloj dvorani na Gripama. Splićani su igrali protiv Sveučilišta Lappeenranta Lahti tolikom odlučnošću da protivnici nisu uspjeli zabiti niti jedan gol. Utakmica je završila rezultatom 5:0 za UNIST, stoji na stranici UNIST-a.

Trener splitske momčadi, Duško Martinac, nije mogao sakriti svoj ponos nad ekipom.

Dobro smo krenuli u turnir. U uvodnim minutama prvog poluvremena pokazali smo zavidnu razinu i želje i onoga što bi domaćin trebao pokazati. Na kraju 5:0, super otvaranje prvenstva i utakmica po mjeri, svi su osjetili žar igre, a sutra nas već očekuje nova utakmica, ispričao je Martinac.

Ulaz na sve utakmice besplatan je za sve navijače, a postoje i prijenosi utakmica uživo na UniSport TV YouTube kanalu, a rezultate uživo možete pratiti na službenoj stranici EUSA-e. 
FOTO: JAKOV MATIĆ