LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OD MLADIH ZA MLADE

''Mladi smo, pa šta?'' naziv je konferencije za mlade koja će se održati na čak dvije lokacije, a sudjelovati možeš i ti

Naziv konferencije je simbolično „𝗠𝗹𝗮𝗱𝗶 𝘀𝗺𝗼, 𝗽𝗮 š𝘁𝗮?”, a njime se želi istaknuti da godine nisu blokada mladima za izražavanje svojih potreba i predlaganje rješenja. Program su sastavljali mladi čime se osigurava participativnost i bliskost konferencije mladima i njihovim potrebama.

Naziv konferencije je simbolično „𝗠𝗹𝗮𝗱𝗶 𝘀𝗺𝗼, 𝗽𝗮 š𝘁𝗮?”, a njime se želi istaknuti da godine nisu blokada mladima za izražavanje svojih potreba i predlaganje rješenja. Program su sastavljali mladi čime se osigurava participativnost i bliskost konferencije mladima i njihovim potrebama.

U Europskoj godini mladih brojni dionici društva svojim projektima pokazivali su kako misle na mlade, međutim rijetki od njih su mladima dali priliku da nešto zbilja i naprave. Mreža za aktivaciju mladih malo je preokrenula priču te organizira nacionalnu konferenciju za mlade, a može se reći i od mladih. Zašto? Zato što na organizaciji konferencije rade upravo mladi sa sadržajima koji su primarno njihov izbor.

Naziv konferencije je simbolično „𝗠𝗹𝗮𝗱𝗶 𝘀𝗺𝗼, 𝗽𝗮 š𝘁𝗮?”, a njime se želi istaknuti da godine nisu blokada mladima za izražavanje svojih potreba i predlaganje rješenja. Program su, kako smo već spomenuli, sastavljali mladi lideri čime se osigurava participativnost i bliskost konferencije mladima i njihovim potrebama.

Prvi dio programa održat će se u prostoru Centra za mlade Bunker u Samoboru, a na konferenciji će se predstaviti analiza društvenog utjecaja predloženih intervencija kroz projekt „Mreža za aktivaciju mladih“.

Također, mladi lideri predstavit će inicijativu  „Biraj fakultet ili struku, bitno da je na tvoju ruku!”. Ova inicijativa pomaže mladima da se upoznaju sa širim spektrom argumentacije za odabir zanimanja.

Osim toga, bit će održan i panel na temu Transparentno zapošljavanje koje će mladima olakšati prepoznavanje posla koji odgovara njihovim željama.

Sudionici će u prvom djelu programa sudjelovati i u world caféu pod nazivom „Što nas mlade brine?”. Na kraju programa u Samoboru bit će OPEN MIC nastup odabranih sudionika koji iskažu interes u prijavnici za konferenciju. Pobjednike OPEN MIC-a čeka vrijedna nagrada.

Drugi dio programa održat će se u prostoru Boogaloo-a u Zagrebu. Program započinje panel diskusijom Društvene mrže: prilike i neprilike„ u kojoj će sudjelovati hrvatski influenceri. Sve će se začiniti pub kvizom pod nazivom „Mladi smo, pa svejedno nešto znamo“. Završetkom kviza slijedi umrežavanje svih sudionika konferencije u opuštenoj atmosferi Boogaloo kluba do ponoći.

Ovdje možete pronaći prijavnicu za konferenciju, a istu je potrebno ispuniti do 20.11.2022. Sudionicima konferencije bit će osigurana hrana, pokriveni putni troškovi i promo materijali, a u slučaju da sudionici žive izvan Zagreba, bit će osiguran i smještaj.

Na kraju konferencije dobiva se potvrda o sudjelovanju. Sudjelovanje je besplatno zahvaljujući financijskoj podršci projekta „Mreža za aktivaciju mladih“ kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Pratite Mrežu za aktivaciju mladih na društvenim mrežama (Facebook, Instagram), a upite šaljite na mladi@zamisli.hr.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA