LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Radionica na FER-u

Mladi inženjeri postaju konkurentniji na tržištu pohađanjem EESTEC-ove radionice

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb ponovno organizira radionicu o ugradbenim sustavima od 15. do 26. svibnja. Prijave za sudjelovanje visoko motiviranih studenata traju do 5. svibnja.

Studentska udruga EESTEC LC Zagreb ponovno organizira radionicu o ugradbenim sustavima od 15. do 26. svibnja. Prijave za sudjelovanje visoko motiviranih studenata traju do 5. svibnja.

Budući inženjeri, usprkos tome što imaju dobru teorijsku podlogu za posao koji ih čeka nakon školovanja, rijetko kada imaju mogućnost doći u doticaj s problemima iz prakse. To dodatno iskustvo može biti baš ona sitnica koja im je potrebna da nadopune svoj životopis i istaknu se među mnoštvom svojih kolega. Proaktivnost i želja za unapređenjem svojih vještina, kao i nova znanja koja se steknu mimo predavanja, znak su da studenti žele raditi na sebi i iskoristiti sve što im se nudi da bi konstantno bili u korak s vremenom.

Zbog svega navedenog studentska udruga EESTEC LC Zagreb, u suradnji s partnerima, odlučila se na organizaciju druge po redu radionice o ugradbenim sustavima Workshop on Embedded Systems (WES). Tema ovogodišnjeg izdanja je FPGA, a riječ je o događaju koji traje dva tjedna, i to u razdoblju od 15. do 26 svibnja. Održat će se na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (FER), a na njoj će sudjelovati visoko motivirani studenti koji će se odabrati selekcijskom postupkom te će se podijeliti u timove po tri člana.

Radionica se sastoji od dva dijela. Prvi dio obuhvaća predavanja koja će održati profesori s FER-a, prof. dr. sc. Mladen Vučić i prof. dr. sc. Davor Petrinović sa Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija (ZESOI), i inženjeri iz partnerskih tvrtki. U drugom, praktičnom dijelu, studenti će rješavati zadatak koji će postaviti Xylon, ovogodišnji zlatni partner događaja.

Ne propustite ovo motivirajuće iskustvo, poradite na sebi i prijavite se do 5. svibnja. Po završetku događaja svi redovni polaznici će dobiti certifikat o sudjelovanju koji se može priložiti uz životopis pri prijavi za posao, a najbolji tim očekuju vrijedne nagrade.

FOTO: WIKIPEDIA