LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Od faksa do karijere i natrag

Mirela Holy i Gabrijela Kišiček pomažu studentima da ostvare karijeru iz snova

Predavanja Maratona karijera se ove godine održavaju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 25. svibnja 2022. godine s početkom u 11 sati.

Predavanja Maratona karijera se ove godine održavaju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 25. svibnja 2022. godine s početkom u 11 sati.

Već petu godinu zaredom projekt Maraton karijera u organizaciji udruge Centar za razvoj mladih okuplja studente i uspješne alumne fakultete s ciljem da pokažu studentima koje su sve karijerne mogućnosti pred njima.

 

Predavanja se ove godine održavaju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu 25. svibnja 2022. godine s početkom u 11 sati.

 

Svoje studentske klupe posjetit će Gabrijela Kišiček i Mirela Holy, a cilj im je predstaviti svoj put ostvarenja u poslovnom svijetu upravo na fakultetu gdje su i same zaslužile diplomu.

 

Sloganom Od faksa do karijere i natrag naše ovogodišnje predstavnice podijelit će svoja iskustva sa studentima, dati im savjete te ćemo saznati na koji način doći do zaposlenja o kojem sanja svaki student.

 

Gabrijela Kišiček stručna je komentatorica za javnu komunikaciju, kolumnistica portala dnevnik.hr te stručna suradnica za govor na Novoj TV. Zaposlena je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu te se posebno veseli ovakvom tipu predavanja gdje će moći podijeliti svoja osobna iskustva.

– Sudjelovanje na Maratonu karijera velika mi je čast, ali predstavlja i svojevrsnu odgovornost koju osjeća svatko kad se nađe u poziciji da savjetuje mlade ljude na početku karijere i profesionalnog razvoja. Veseli me što mogu podijeliti svoja iskustva koja pokazuju da se dobrom organizacijom vremena istovremeno može raditi u nekoliko različitih polja: razvijati se znanstveno, teorijski, ali i praktično prenositi znanja putem radionica, predavanja i vježbi za sve kojima je govor esencijalan dio profesije. Neopisivo zadovoljstvo pruža mi spoznaja da bih svojim iskustvima mogla nekoga inspirirati i pokazati da se trud, rad i predanost mogu isplatiti. – komentirala je Gabrijela Kisiček.

Hrvatska političarka te osnivačica stranke Održivi razvoj Hrvatske – OraH, Mirela Holy, vratit će se u svoje studentske dane na fakultet na kojem je stekla doktorat iz područja humanističkih znanosti. Bivša saborska zastupnica i ministrica odgovorit će na razna pitanja vezana uz njen poslovni put te prepreke na koje je naišla.

 

Ovogodišnji Maraton karijera započet će u 11 sati, 25. svibnja 2022., na Filozofskom fakultetu u Zagrebu s predavanjem Mirele Holy, a nastavit će se u 13 sati s predavanjem Gabrijele Kisiček.

 

Na predavanje su pozvani svi zainteresirani, a za sve dodatne informacije posjetite službeni Instagram profil Maratona karijera.

FOTO: PRESS