LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SPECIJALITET DANA

MENZE KAO IZ HORORA! Studenti u Zagrebu u svojoj hrani dobivaju crve, novčiće i dlake

Na fotografiji je vidljivo pohano meso na kojem se, ni manje ni više, vide crvi. Istup studenta Nemanje izazvao je lavinu komentara, a fotografije studentskih obroka koji se kose sa svim postulatima higijene samo su nastavile pristizati.

Na fotografiji je vidljivo pohano meso na kojem se, ni manje ni više, vide crvi. Istup studenta Nemanje izazvao je lavinu komentara, a fotografije studentskih obroka koji se kose sa svim postulatima higijene samo su nastavile pristizati.

Prije nekih 5 sati student Nemanja Dobroja u zatvorenu grupu Studentskog doma Stjepan Radić postavio je fotografiju svog, prema njegovom navodu, obroka iz menze s opisom Specijalitet dana” te izazvao lavinu komentara.

Naime, na fotografiji je vidljivo pohano meso na kojem se, ni manje ni više, vide crvi. Njegov istup izazvao je lavinu komentara, a fotografije studentskih obroka koji se kose sa svim postulatima higijene samo su nastavile pristizati. Na pristiglim fotografijama u hrani se vide dlake, novčići te mnoge druge stvari koje tamo ne pripadaju.


Da nešto ne valja s menzama, prije 5 dana požalio se i student Luka Brečić, rekavši kako su redovi u menzama, posebno na početku ove akademske godine, blago rečeno, kriminalni. Također, osvrnuo se i na porcije, ponudu i kvalitetu hrane za koju kaže da je na Savi upitna. S druge strane, istaknuo je i netransparentno te upitno radno vrijeme.


Rad menzi kritizirala je i studentica Maja, koja je svoj komentar završila s konstatacijom koja se sada vjerojatno vrzma glavom i mnogim drugim studentima koji su prepušteni na milost i nemilost zagrebačkih menzi.

Prvo nam ne rade menze kad krene akademska godina nego ih se mora moliti da negdje jedemo, onda i kad krenu raditi na apsolutno svakoj u gradu redovi budu na razini čekanja za izradu osobne na policiji i onda kad se napokon dođe na red mi bi trebali jesti crve, žohare, kosu i biti sretni jer nam je to sve subvencionirano? U kojoj mi državi živimo - rekla je ova nezadovoljna studentica.

Upit o ovoj situaciji poslali smo i ravnatelju zagrebačkog Studentskog Centra Mirku Bošnjaku, a kako njegov odgovor još nemamo, prema priloženim fotografijama sami prosudite je li ovo situacija koja zahtjeva hitnu inspekciju.

FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, TAMARA ŠIMIĆ-PRIVATNA ARHIVA