LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentska prehrana

Menza u Splitu na Uskrs radi vrlo kratko; student javlja da će im kuhati ravnatelj SC-a

Slaven Damjanović javlja da su studenti tražili da menza na Uskrs uopće ne radi kako bi djelatnici mogli biti sa svojim obiteljima. Navodi i da će ravnatelj SC-a pripremati obroke sa Zborom i stanarima doma.

Slaven Damjanović javlja da su studenti tražili da menza na Uskrs uopće ne radi kako bi djelatnici mogli biti sa svojim obiteljima. Navodi i da će ravnatelj SC-a pripremati obroke sa Zborom i stanarima doma.

Studentski restoran Kampus bit će jedini dežurni u Splitu na Uskrs, 12. travnja, a radit će od 12 do 14 sati. Odluka je to donesena na inicijativu – studenata, javlja student Slaven Damjanović. 

Prema njegovim riječima, studenti su tražili da ta menza uopće ne radi

– Razlog tomu je solidarnost s djelatnicima restorana kako bi oni mogli taj dan provesti sa svojim obiteljima! Mi studenti smatramo da taj blagdan svatko treba provesti u krugu obitelji. Kako mi studenti to nismo u mogućnosti zbog cijele korona situacije ili drugih razloga, smatramo da to trebaju oni koji su u mogućnosti. Djelatnici restorana uvijek, a posebno od početka ove situacije, sve nas dočekuju u dobrom raspoloženju i s puno ljubaznosti, čak i pod svom onom zaštitnom opremom. Ovo je bio samo jedan naš mali znak zahvalnosti za sav njihov trud kojim im želimo pokazati da to što oni čine za nas svakodnevno ne uzimamo zdravo za gotovo. Studentski centar u Splitu je prihvatio naš zahtjev i djelatnici restorana će blagdan Uskrsa provesti sa svojim obiteljima. – kaže Damjanović.

Navodi i da će ravnatelj splitskog Studentskog centra Ivan Žižić, u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu i nekoliko stanara doma, pripremiti posebne obroke za blagdane i podijeliti ih ostalim studentima.

Ali SCST nije zaboravio ni na nas studente pa će tako ravnatelj SCST Ivan Žižić, u suradnji sa Studentskim zborom Sveučilišta u Splitu i nekoliko studenata iz doma pripremiti posebne obroke za ovu blagdansku priliku i podijeliti ih studentima.
– U doba ove situacije koja je i psihološki teška zbog svih mjera na koje nismo navikli, mi studenti, a evo i SCST, smatramo da je važno solidarizirati se međusobno, pokazati empatiju, poštovanje i prijateljski odnos i jedino tako možemo iz ove situacije izići što bezbolnije. Sretan vam Uskrs! #ostanitedoma. – dodao je ovaj svakodnevni korisnik restorana Kampus.
FOTO: PIXABAY