LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Besplatno sudjelovanje

Međunarodni simpozij: Filozofija i znanost

Sudionicima je osiguran smještaj, a prihvaćeni radovi objavit će se u zborniku.

Sudionicima je osiguran smještaj, a prihvaćeni radovi objavit će se u zborniku.

Udruženje studenata filozofije Sveučilišta u Zagrebu (UFS) poziva sve zainteresirane da se prijave na međunarodni simpozij Filozofija i znanost koji će se održati 15. i 16. svibnja 2014. godine na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Neke od tema koje će se na simpoziju obraditi su: uloga filozofije u znanstveno-tehnološkom društvu, znanstveni i filozofski diskurs, filozofija i prirodne znanosti, filozofija i društveno-humanističke znanosti, dipozitivi akademskog polja te mnoge druge.

Moguće je prijaviti radove koji nisu obuhvaćeni prijedlozima navedenim u objavljenom pozivu, a dotiču se zadanog tematskog okvira simpozija. Također, autor se ne mora ograničavati na jednu točku u opsegu tema. Službeni jezik simpozija je hrvatski uz mogućnost izlaganja na engleskom jeziku, a sudjelovanje je besplatno. Osim što će izlagačima biti osiguran smještaj, radovi sa simpozija objavit će se u zborniku.

Sudjelovanje na simpoziju prijavljuje se ispunjavanjem obrasca za prijavu, a rok za slanje je 15. travnja, dok je 1. svibnja rok za slanje radova ako sažeci budu prihvaćeni.

FOTO: UFS