LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Financijska pomoć

Međimurska županija najavljuje financijsku potporu za studente u akademskoj godini 2024./2025.

Nakon prihvaćanja odluke na sjednici, skupština će raspisati javni poziv na koji će se studenti moći prijaviti uz dostavu potrebne dokumentacije.

Nakon prihvaćanja odluke na sjednici, skupština će raspisati javni poziv na koji će se studenti moći prijaviti uz dostavu potrebne dokumentacije.

Na predstojećoj sjednici Skupštine Međimurske županije, u četvrtak, razmatrat će se važna odluka o dodjeli jednokratne financijske potpore redovnim studentima za nadolazeću akademsku godinu 2024./2025. Ta odluka dolazi kao odgovor na sve veću potrebu studenata za financijskom pomoći kako bi im se olakšalo pokrivanje dijela troškova studiranja.

Općina Maruševec nudi mjesečne stipendije studentima. Evo koji su uvjeti


Potpora je namijenjena svim redovnim studentima koji imaju prebivalište na području Međimurske županije, a studiraju na javnim visokoškolskim ustanovama u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili inozemstvu. Osim toga, pravo na potporu ostvaruju i studenti koji studiraju na privatnim visokim učilištima koja imaju javna ovlaštenja.

Prilika za studente veterinarske medicine: uz mentorsko vođenje, možete dobiti i financijsku podršku


Iznos potpore je 100 eura, a isplaćivat će se jednokratno, najkasnije do kraja akademske godine za koju je dodijeljena. Sredstva za isplatu potpore osigurana su u proračunu Međimurske županije za 2025. godinu.

IZVOR: EMEDIMURJE.NET
FOTO: CANVA PRO / VAKSMANV, ILUSTRACIJA