LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
OTVORENE PRIJAVE

Ljetna škola u Grazu prilika je studentima da raspravljaju o aktualnim temama i u indeks upišu 6 ECTS bodova

Sveučilišta u Grazu poziva motivirane, međunarodno orijentirane studente svih studijskih programa i razina da se prijave na Graz International Summer School Seggau 2023 (GUSEGG).

Sveučilišta u Grazu poziva motivirane, međunarodno orijentirane studente svih studijskih programa i razina da se prijave na Graz International Summer School Seggau 2023 (GUSEGG).

Trenutno je otvoren poziv za prijavu na Graz International Summer School Seggau 2023 (GUSEGG). Riječ je o ljetnoj školi koja će se održavati od 2. srpnja do 15. srpnja 2023. godine.

Sveučilišta u Grazu tim povodom poziva motivirane, međunarodno orijentirane studente svih studijskih programa i razina da se prijave na Graz International Summer School Seggau 2023 (GUSEGG): „Conflict, Challenge and Change: State – Society – Religion”

Što sudionici mogu očekivati?
  • 2 tjedna ljetne škola u sklopu kampusa
  • Predavanja, individualni seminari i večernja događanja 
  • 6 ECTS-a za sudjelovanje i seminarski rad
  • Diskusije i prilike za umrežavanje za međunarodne studente i nastavnike
  • Razvoj vještina kao što su javni govor, akademsko i kreativno pisanje
  • Prilika za objavu rada Off Campus: Seggau School of Thought publication series
Ova ljetna škola namijenjena je za visoko motivirane studente iz svih disciplina, koji žele produbiti svoje razumijevanje aktualnih europskih i međunarodnih pitanja proučavanjem i raspravom o globalnom razvoju i izazovima u kontekstu transformacijskih procesa i aspekata koji odražavaju demografske promjene individualnih, društvenih, političkih, religijskih, kulturnih, književnih, regionalnih, ekonomskih, kohortnih i nacionalnih identiteta.

Prijavni obrazac i detaljne informacije pronađite na službenoj stranici, a rok za prijavu je 31. siječnja 2023.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA