LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijave u tijeku

Ljetna škola njemačkog jezika: u dva tjedna skupite 4 ECTS-a

Prijaviti se mogu studenti sveučilišta i visokih škola, neovisno o predznanju njemačkog jezika.

Prijaviti se mogu studenti sveučilišta i visokih škola, neovisno o predznanju njemačkog jezika.

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Fakultet ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“, u suradnji s Fachhochschule Burgenland GmbH- Eisenstadt iz Austrije, i ove godine organizira Ljetnu školu hrvatskog i njemačkog jezika.

Ljetna škola traje dva tjedna uz raznolik program nastave jezika, kulture, predavanja o hrvatskom i austrijskom gospodarstvu, kulturi i književnosti, interkulturalnim razlikama, učenje u tandemu, terensku nastavu, radionice te izlete i filmske večeri. Nastava jezika izvodi se na različitim razinama te se polaznici raspoređuju na temelju njihova prethodna poznavanja jezika.

Redovito pohađanje i aktivno sudjelovanje u nastavi (ukupno 50 sati) te uspješan završetak programa uz polaganje završnog ispita, polaznicima omogućava stjecanje 4 ECTS-a.

Prednost ljetne škole je mogućnost komunikacije s izvornim govornicima i usavršavanja jezika u kraćem vremenu. Broj polaznika je ograničen. U programu sudjeluju 24 studenta iz Austrije  te je isto toliko mjesta namijenjeno studentima iz Hrvatske koji uče njemački jezik.

Prijaviti se mogu studenti sveučilišta i visokih škola, neovisno o predznanju njemačkog jezika. Detaljnije informacije dostupne su u pozivu.
FOTO: PEXELS