LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Natjecanje Realizator

Learn & Mingle: pomoć studentima u rješavanju zadataka, doza motivacije i diskusija s privatno-poslovnim parovima

Speed date Realiziraj se!, Master Class Journey to Work i tribina Dual Career: Business or Pleasure? čine interaktivni modul natjecanja Realizator, u čijem će sklopu studenti učiti i družiti se.

Speed date Realiziraj se!, Master Class Journey to Work i tribina Dual Career: Business or Pleasure? čine interaktivni modul natjecanja Realizator, u čijem će sklopu studenti učiti i družiti se.

Learn & Mingle interaktivni je modul case study natjecanja Realizator, osmišljen s ciljem učenja, umrežavanja i druženja. Tri događanja u njegovu sklopu održat će se u kreativnom centru Ri.Hub (Ivana Grohovca 1a, Rijeka).

Speed date Realiziraj se!

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i StartUp Inkubator Grada Rijeke udružili su snage u inovativnom programu Speed date Realiziraj se! Analizirajući potrebe i povratne informacije natjecatelja, uočena je potreba za pojedincima s iskustvom koji bi studentima bili na raspolaganju za pitanja i nedoumice s kojima se susreću tijekom izrade rješenja, stoga koriste ovaj poznati format u svrhu dinamičnog mentorskog programa.

Program će se održati 14. studenog u 18 sati. Za njega su prijave zatvorene, ali još je otvorena mogućnost za sudjelovanje u preostalim dvama programima. 

Master Class Journey to Work

Priprema je ključna, a svaki razgovor za posao vježba je iz koje možemo nešto naučiti. Osim isključivo edukativnog, radionica će svojim konceptom biti i poticajnog karaktera te će pomoći mladima i u osobnom pogledu po pitanju Što ako sve to napravim, a ne dobijem posao? Oni će se, između ostalog, upoznati sa životnim iskustvima drugih polaznika i predavača te njihovim karijernim putovima i drugim primjerima gdje je motivacija ključ uspjeha, a gdje su mladi nova snaga zajednice.

Događaj je zakazan za 18. studenog u 17 sati, trajat će oko 90 minuta. Broj je sudionika 25, a njihove se prijave zaprimaju na poveznici do 16. studenog 2019.

Tribina Dual Career: Business or Pleasure?

Ekonomske i ideološke promjene koje su proteklih desetljeća obilježile svijet u velikoj su mjeri utjecale na položaj pojedinaca u poslovnom svijetu, nepovratno promijenivši i način funkcioniranja modernih parova i obitelji. Spomenuto posebno vrijedi u slučajevima kada oba člana para imaju karijeru. Iz tog će razloga organizatori ugostiti uspješne privatno-poslovne parove s kojima će otvoriti diskusiju o izazovima dvostruke karijere.

Ovaj je događaj planiran 21. studenog 2019. u 18 sati. Trajat će 90-ak minuta, a ulaz je slobodan. Dodatne informacije moguće je pronaći na poveznici

FOTO: PIXABAY