LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Fakultet elektrotehnike i računarstva

Laboratorij za robotiku i inteligentne sustave upravljanja poziva na zanimljivo predavanje

Predavanje „Applications of Multi-Agent Consensus Protocols for Social Network Opinion Dynamics“ održat će istaknuti docent Kristian Hengster-Movrić.

Predavanje „Applications of Multi-Agent Consensus Protocols for Social Network Opinion Dynamics“ održat će istaknuti docent Kristian Hengster-Movrić.

Još jedno zanimljivo predavanje održat će se u četvrtak,  4. siječnja 2024. godine u 9.00 sati u prostoriji A204 na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, stoji u objavi Fakulteta.
 


VEZANO: FER-ov projekt razvoja napredne punionice za električne bicikle vrijedan 1,2 milijuna eura priveden kraju



Predavanje pod nazivom „Applications of Multi-Agent Consensus Protocols for Social Network Opinion Dynamics” održat će FER-ov alumnus docent Kristian Hengster-Movrić, Czech Technical University, Prague.
 

„Kristian Hengster-Movrić docent je tehničke kibernetike i fokusiran je na matematičku teoriju raspodijeljenog upravljanja, probleme konsenzusa i optimalnog upravljanja. Kristian je doktorirao. diplomirao na Sveučilištu Texas Arlington, SAD, 2013. godine, pod mentorstvom prof. Franka Lewisa. Za svoju tezu dobio je nagradu N.M.Stelmakh.“ – stoji u objavi FER-a.


Predavanje je nastalo u organizaciji Laboratorija za robotiku i inteligentne sustave upravljanja (LARICS) (projekti IFROS i AeroSTREAM) te se održava na engleskom jeziku i otvoreno je za sve zainteresirane. Okvirno trajanje predavanja je 90 minuta.

FOTO: FER, PR