LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski centar Zagreb

Krenulo iseljavanje i useljavanje u zagrebačke domove, prilagođen i rad blagajni za rješavanje administracije

Ova prilagodba u radnom vremenu rezultat je potrebe da se omogući nesmetano iseljenje studenata s ljetnog smještaja, kao i useljenje novih studenata.

Ova prilagodba u radnom vremenu rezultat je potrebe da se omogući nesmetano iseljenje studenata s ljetnog smještaja, kao i useljenje novih studenata.

U subotu, 31. kolovoza 2024. godine, studentski domovi prilagodit će svoje radno vrijeme kako bi olakšali proces iseljenja i useljenja studenata. Ova prilagodba u radnom vremenu rezultat je potrebe da se omogući nesmetano iseljenje studenata s ljetnog smještaja, kao i useljenje novih studenata koji su ostvarili pravo na subvencionirani smještaj za nadolazeću akademsku godinu 2024/25.

Studentski centar u Zagrebu objavio rješenja prigovora za studentski smještaj


Blagajne studentskih domova bit će iznimno otvorene od 7 do 12 sati, omogućujući studentima dovoljno vremena za obavljanje svih potrebnih administrativnih poslova. Zbog očekivanog velikog broja studenata uključenih u ove aktivnosti, savjetuje se studentima da poštuju navedeno radno vrijeme kako bi proces tekao što glatko. Oni koji imaju neodgodive obaveze ili specifične zahtjeve trebali bi se unaprijed informirati o potrebnim dokumentima i procedurama kako bi izbjegli eventualne komplikacije na dan preseljenja.
IZVOR: STUDENTSKI CENTAR U ZAGREBU
FOTO: FREEPIK / ILUSTRACIJA