LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Karijera bez barijera

Počinje ciklus savjetovanja i radionica na temu uspješnog zapošljavanja i upravljanja karijerom

Uskoro počinje ciklus karijernih savjetovanja i radionica u sklopu Tjedna karijera u organizaciji Centra za razvoj karijera FFZG-a i Odsjeka za psihologiju.

Uskoro počinje ciklus karijernih savjetovanja i radionica u sklopu Tjedna karijera u organizaciji Centra za razvoj karijera FFZG-a i Odsjeka za psihologiju.

Od ponedjeljka, 18. siječnja do 22. siječnja održat će se Tjedan karijera pod nazivom Karijera bez barijera u organizaciji Odsjeka za psihologiju i Centra za razvoj karijere Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Kako navode organizatori, riječ je o ciklusu individualnih karijernih savjetovanja i radionica na temu uspješnog zapošljavanja i upravljanja vlastitom karijerom. Studenti će moći saznati kako uspješno postavljati karijerne ciljeve i izraditi svoj karijerni plan, kako napisati životopis koji će ih istaknuti među kandidatima, kako ostaviti dobar dojam na razgovoru za posao te zašto je socijalni kapital važan pri zapošljavanju. Individualnim karijernim savjetovanjem sa psihologom, stoji u opisu, saznat će kako iskoristiti znanja stečena na fakultetu za pronalazak željenog posla te riješiti moguće dileme vezane uz buduću karijeru.

Radionice, koje su pripremili studenti i nastavnici na predmetu Upravljanje karijerom, provodit će studenti diplomskog studija koji su vještine karijernog savjetovanja i vođenja radionica stjecali u izravnom radu s nezaposlenim osobama metodom društveno korisnog učenja. Održavat će se online i moguće je sudjelovati na jednoj ili više aktivnosti upisom kolegija Karijera bez barijera preko Omege uz lozinku bezbarijera.

Više detalja možete pronaći na web-stranici Centra za razvoj karijere FFZG-a.
FOTO: PIXABAY